Efter ét år udenfor: FCK'er slog til mod svenskere

Baskim Kadrii scorede i testkampen mod svenske Häcken, der endte 2-2

Bashkim Kadrii gjorde sidst i september comeback for FCK, og tirsdag viste han, at han stadig kan score mål. Angriberen scorede i 2-2-kampen mod svenske Häcken (Foto: Henrik Toudahl)
Bashkim Kadrii gjorde sidst i september comeback for FCK, og tirsdag viste han, at han stadig kan score mål. Angriberen scorede i 2-2-kampen mod svenske Häcken (Foto: Henrik Toudahl)

Bashkim Kadrii fik tirsdag eftermiddag vist manager Ståle Solbakken, at han ikke har glemt, hvordan man scorer mål.

FC København-angriberen, der  har været ude i næsten et år med en korsbåndsskade, slog til med en hovedstødsscoring, da københavnerne spillede 2-2 med svenske Häcken i en testkamp på træningsanlægget på Frederiksberg.

FCK stillede, naturligt nok, uden flere landsholdsfolk, men kunne alligevel mønstre en ganske stærk startformation mod svenskerne.

FC København var tæt på at komme foran efter 20 minutter, men Kasper Kusk måtte se en forsvarer redde sit forsøg på stregen. Et par minutter senere kunne den tidligere AaB'er dog juble.

Efter et indlæg fra Peter Ankersen sendte Kusk bolden i nettet fra nært hold. Det var tæt på 2-0 minuttet efter, da Ankersen på ny sendte et godt indlæg af sted, som Andreas Cornelius var tæt på at få hovedet på.

1-0 holdt til pausen, men kort inde i 2. halvleg fik Göteborg-klubben udlignet, da Mohammed Abubakari passerede Stephan Andersen. Andreas Cornelius var tæt på at gøre det til 2-1 kort efter, og Danny Amankwaa endnu tættere på efter en lille time.

Amankwaa, der i dagens anledning vikarierede for svenske Ludwig Augustinsson på venstre back, ramte overliggeren med sit forsøg.

Se også: Esbjerg har talt med Hobro-træner

I stedet for 2-1 til FCK blev det 2-1 til Häcken, da Michiel Hemmen scorede i 61. minut, men den svenske føring hold ikke længe. Bashkim Kadrii udlignede til 2-2 på hovedstød efter 64 minutter.

FCK havde umiddelbart inden udligningen foretaget syv udskiftninger og spillede den sidste halve time med et meget ungt hold. Häcken pressede på for et sejrsmål, men testkampen på Frederiksberg endte 2-2.

FCK møder søndag Hobro i Parken.

1 af 2 Bashkim Kadrii gjorde sidst i september comeback for FCK, og tirsdag viste han, at han stadig kan score mål. Angriberen scorede i 2-2-kampen mod svenske Häcken (Foto: Ernst van Norde)
2 af 2 Bashkim Kadrii gjorde sidst i september comeback for FCK, og tirsdag viste han, at han stadig kan score mål. Angriberen scorede i 2-2-kampen mod svenske Häcken (Foto: Henrik Toudahl)
6 kommentarer
Vis kommentarer