Efter europæisk sejr: Nu går FCK på spillerjagt

FCK-manageren håber at kunne forstærke sin trup med to spillere yderligere. Nordmanden kigger efter en midterforsvarer og en midtbanespiller

PARKEN (Ekstra Bladet): Ståle Solbakken er gået på jagt efter forstærkninger.

Efter den samlede 4-2-sejv over Vardar, der som minimum sikrede københavnerne en plads i Europa Leagues gruppespil, fastslog FCK-manageren, at han jagter en forstærkning eller to til sin trup.

- Vi arbejder døgnet rundt på, at få én forstærkning eller to. Vores trup er for smal, men de spillere, vi gerne vil ha’, er enten for dyre eller kræver for meget i løn.

- Og de spillere, der gerne vil til os, er for dårlige til os. Så lige nu ser det meget svært ud, sagde Ståle Solbakken, der efter kvalifikationen til et europæisk gruppespil lige har fået et større budget at arbejde med.

FCK er som minimum sikret 50 mio. kr. med sejren over de makedonske mestre, og det gør livet noget lettere for Solbakken.

- Vi er videre, så mit budget er anderledes nu. Alt er i orden økonomisk nu, og hvis vi finder den rigtige, er det lettere at gå til Anders (Hørsholt, red.) og sige, at det her har vi en tro på, sagde Ståle Solbakken, der primært kigger på nye spillere til to positioner: Midterforsvaret og midtbanen.

- Vi er hårdt ramt i det centrale forsvar. Antonsson er vores trejde mand lige nu, og vi skal helst være fire. Så det kan være det og på midtbanen, hvis vi finder den rigtige spiller.

- Men vi er ikke i nærheden nu. Dem, vi har henvendt os til, er i en lønkategori, som er langt over det, vi kan tilbyde, sagde Solbakken efter den europæiske sejr i Parken.

FCK kan i playoff-runden til Champions League møde Slavia Prag, Hapoel Beer Sheva, Astana, Qarabag Agdam eller Rijeka.

Et mål til 50 mio.: FCK videre efter mega-drama