Annonce:
Annonce:

Efter næsten et år udenfor: FCK'er klar til comeback

Bashkim Kadrii er udtaget til truppen mod FC Vestsjælland efter næsten et år på sidelinjen med en korsbåndsskade

Næsten et år har Bashkim Kadrii siddet udenfor. Nu er FCK'eren endelig klar til comeback (Foto: Jens Dresling)
Næsten et år har Bashkim Kadrii siddet udenfor. Nu er FCK'eren endelig klar til comeback (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Aldrig har en FCK’er glædet sig så meget til en kamp på Slagelse Stadion...

Bashkim Kadrii har ikke spillet fodbold i næsten et år, men onsdag aften får han endelig muligheden igen. På Slagelse Stadion. Den 24-årige offensiv-spiller pådrog sig midt i oktober sidste år for anden gang en korsbåndsskade i sit venstre knæ.

Vejen tilbage til banen har været lang, men nu kan han se målstregen. Og snart passerer han den. Kadrii er nemlig med i den FC København-trup, som manager Ståle Solbakken har udtaget til pokalkampen mod 1. divisionsholdet FC Vestsjælland.

- Jeg har ventet længe på denne dag og glæder mig nok lidt mere end de andre til kampen. Det har taget lang tid, og jeg er spændt og glæder mig helt vildt, siger Bashkim Kadrii til Ekstra Bladet.

Stadig langt fra guldet: Så meget har Brøndbys tredjepladser kostet

Annonce:

Han nåede kun at spille i nogle måneder for sin nye klub, da uheldet var ude. I en reserveholdskamp mod FC Nordsjælland pådrog han sig korsbåndsskaden i sit venstre knæ. Kun 14 måneder efter det samme var sket i en Superliga-kamp for OB. 

- Men jeg var ikke så nervøs. Jeg talte med lægerne, og de forsikrede om, at det nok skulle blive godt igen. Det gav mig noget ro, og jeg har arbejdet hårdt på at komme tilbage. 

- Det hele i genoptræningen handler jo om at komme tilbage. Det sidste skridt er, at man får comeback. Det er der, at man kan sige, at ’det klarede man’, siger Bashkim Kadrii, der ikke er blevet lovet spilletid i pokalopgøret mod FC Vestsjælland, men efter alt at dømme vil få minutter af Ståle Solbakken.

- Jeg håber selvfølgelig, men det er ikke sådan, at det er jordens undergang, hvis ikke jeg får spilletid. Nu glæder jeg mig i første omgang over, at jeg er med i truppen igen, siger FCK’eren, der både kan bruges helt fremme og på venstrekanten.

Cornelius trods ny bænkning: Jeg surmuler ikke

Annonce:

Før sin skade nåede Kadrii at lave vigtige mål mod ukrainske Dnipro og Brøndby og var på vej mod et gennembrud i hovedstaden.

Næsten et år udenfor har naturligvis kostet meget. Han har de seneste uger spillet et par interne træningskampe, men der er stadig et stykke vej til, at FCK-tilhængerne får ’den gamle Kadrii’ at se igen.

- Træningsformen er der, men jeg mangler selvfølgelig kampform. Faktisk ved jeg ikke helt, hvor jeg står. Det har trods alt taget næsten et år nu, så det er svært at sige. Jeg glæder mig også selv til at se, hvor langt der er endnu, siger Bashkim Kadrii forud for pokalkampen, der er en gentagelse af sidste sæsons pokalfinale, som FC København vandt 3-2.

Ståle Solbakken kan vælge fra en nu næsten helt skadesfri trup. Aktuelt er kun svenske Per Nilsson og Danny Amankwaa ude, og sidstnævnte nærmer sig comeback.

Se, hvordan det så ud, da Bashkim Kadrii blev matchvinder mod Brøndby for et år siden:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: