Facebook-hån skabte voldsom tv-debat: Nu reagerer FCK-stjernen

William Kvist har intet problem med, at FC Midtjylland gav den danske landsholdsspiller lidt røg i forbindelse med de to klubbers kamp i weekenden

Det er altid nemt at være ovenpå.

Og det må FC Midtjylland siges at være for tiden, mens FC København er i en meget uvant situation - ude af rytme, langt fra det danske mesterskab og uden succes på banen.

I weekenden moste ulvene fra Heden løverne fra hovedstaden med 3-1, og det afstedkom et kæk facebook-opslag fra FCM:

- Kender du en FCK-makker, der har brug for et lille, venligt mandagsklap af William Kvist?, spørger Superligaens tophold fra FC Midtjylland på Facebook.

FCMs stikken til en mand, der ligger ned, blev bestemt ikke lige vel modtaget alle steder, hvor TV3 Sports eksperter langede ud efter ulvenes facebook-strategi efter kampen.

- En ting er at være en dårlig taber, for det kan vi alle være, men at være en dårlig vinder er usmageligt. Det er helt vildt unødvendigt for FCM at gnide salt i et sår på modstanderen, når det går så godt for dem, siger Peter Graulund i tv-klippet, som du kan se over artiklen.

- Jeg synes, det er unødvendigt og manglende format. Der skal man vise lidt klasse, siger Strudal.

Andre så dog med mere milde øjne på FCMs stikpille til FCK. Hovedpersonen for drilleriet er et stort smil, da han bliver spurgt til FCMs kommentar efter kampen.

- Jeg har godt læst det, og jeg grinede, da jeg så det. Det var meget sjovt. Jeg synes, vi lever af det lir, vi har med hinanden. Det var en sjov gimmick, siger Kvist til Ekstra Bladet, inden han svarer igen på drilleriet.

. Det er også godt, de gør det nu, hvor de har chancen for at vinde noget, for næste år kan de godt glemme det, der vinder vi det hele igen, lyder det fra FCK-anføreren.

Vi glæder os til fortsættelsen. Lige nu er det FCM, der har førertrøjen på.

FC København Håner FCK-anfører efter kiks: 'Det er usmageligt'

122 kommentarer
Vis kommentarer