Fan-formand i FCK: Billetpriserne er for høje

Flere fans gav deres mening til kende i Parken til tirsdagens storkamp

Under tirsdagens Champions League-opgør mod Club Brugge lod FCK’s tilhængere et banner svaje på den bagerste tribune med ordene: ’Fyldt stadion frem for øget profit’.

En kraftig hentydning til klubbens billetpriser, som i fansenes øjne er alt for dyre. FC København har til klubbens hjemmekampe i Champions League udbudt en samlet pakkeløsning på alle tre opgør til godt og vel halvanden tusinde kroner for de dyreste pladser

Dertil har det også været muligt at anskaffe sig enkeltbilletter på omkring 500 kroner i dagene op til opgøret mod Club Brugge. Og det prisniveau resulterede altså i en del utilfredse gæster, som ikke lod deres vrede gå ubemærket hen.

- Jeg må understrege, at det intet har med fanklubben at gøre. Det kommer fra nogle uofficelle grupperinger blandt vores fans. Men banneret illustrerer jo ret tydeligt, hvad folks holdning er til klubbens billetpriser. De ønsker en lavere pris. Og omvendt kan man jo også stille sig selv det spørgsmål, om de faktisk har en pointe, når der var 25000 tilskuere til stede i Parken i går, siger formanden for FC Københavns Fanklub, Lars Thor, der sagtens kan forstå fansenes utilfredshed:

- Det er dyrt at gå i parken. Prøv at forestil dig en familie med to børn, hvor der også lige skal være råd til popcorn og cola. Det er jo i vores interesse, at der kommer så mange som overhovedet muligt til kampene. Men det må det vel også være for klubben.

Historisk lavt tal: Derfor koster CL-billetter i Parken kassen

Og Lars Thor må da også indrømme at der en mærkbar forskel på prisniveauet, hvis man sammenligner med billetpriserne i Portugal, da FCK var en tur i Porto i turneringens første runde.

- Jeg var virkelig glad, da jeg kun skulle slippe 20 euro for at se FCK på Portos hjemmebane i Portugal.

- Priserne på FCK’s hjemmekampe i Champions League er for høje i forhold til de modstandere, de møder. Faktum er, at Club Brugge ikke er lige så sexet som Juventus, og det er Leicester heller ikke selvom de både har Daniel Amartey og Kasper Schmeichel.

- De høje priser fjerner lysten hos klubbens marginal-fans, som ikke kommer hver eneste gang. Og det er ærgerligt. Det handler om at sigte efter den atmosfære, som kun et fyldt stadion kan skabe, slutter Lars Thor.

Delaneys dommedagshug imponerer verden over

Belgierne lægger sig fladt ned: Vi fik prygl i Parken

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale