Fantom-kasse fældede OB i Parken

FCK’s trænerbænk stod klar til at skifte en bleg Robert Skov, da han reagerede med et drøn af en frisparksscoring

PARKEN (Ekstra Bladet): Det var en kamp mellem Superligaens aktuelle nummer fem og seks, og det lignede bestemt heller ikke mere i en frosthård, første halvleg, hvor der var alt for meget alibi, for mange mand bag bolden og for lidt mod til at foretage en aflevering med selv den mindste, indbyggede risiko.

Og da der også var en hel del spiltekniske fejl, bar chanceproduktionen selvsagt præg af det.

Viktor Fischer og Robert Skov havde hver deres gode mulighed, men deres afslutninger var lige så uskarpe, som deres forsøg på at præge spillet. Fischer viste dog vilje, mens Skov lignede en bleg udgave af sig selv.

Gæsterne så ud til at være tilfredse med at holde bolden i egne rækker og fandt aldrig rigtigt åbningen fremad endsige en afslutning.

Efter pausen kom der lidt mere at lune sig på. Og efter en time kunne hjemmeholdets fans klappe hænderne varme.

Pudsigt nok varmede Rasmus Falk op, og det lignede en udskiftning af Skov, da FCK fik frispark et stykke udenfor feltet. Havde Skov øjnet et exit? I så fald besvarede han truslen fra trænerbænken bedst muligt.

doc6z101oibc3qrlfw9vu.jpg
For han hamrede med venstrebenet et godt brækkende frispark afsted, og Sten Grytebust, der måske kunne have sat af lidt før, kunne kun få det yderste af labben på bolden og slå den op på undersiden af overliggeren, hvorfra den dykkede ned i nettet.

Det var vinter-indkøbet første superligascoring og et temmelig markant et af slagsen, og da Falk kort efter kom ind, var det såmænd i stedet for Pieros Sotiriou.

Resten af opgøre kunne hjemmeholdet kontrollere nogenlunde sikkert hjem, kuriøst nok med solid hjælp fra to gode præstationer fra det så udskældte centerforsvar med Michael Lüftner og Denis Vavro.

Robert Skov blev i øvrigt på banen til det 86. minut, hvor han blev afløst af Nicolai Thomsen.

Mens OB-træner Kent Nielsen fortsat ikke har vundet Parken, kunne FCK med sejren kravle op på rækkens fjerdeplads, dog stadig med 11 point op til FC Nordsjælland på tredjepladsen.

Robert Skov slagter OB'er – Tøfting kræver RØDT kort:

Begynderfejl da City finale-ydmygede Arsenal 

OL blev et mareridt: Gik fra snowboard til hård porno

Ståle om skræksæson: Jeg har været en fiasko

268 kommentarer
Vis kommentarer