FC København henter irsk landsholdsspiller

Ståle Solbakken henter gratis og rutineret back i England.

FC København har fået tilgang af Ludwig Augustinsson, der skal ses som erstatning for Pierre Bengtsson, der skiftede til Mainz den 1. januar, og nu har Ståle Solbakken også fået forstærkning til højre-backen.

Der er tale om 30-årige Kevin Foley, som FC København har hentet i Wolverhampton, hvor han har fået ophævet sin kontrakt, bekræfter den engelske klub.

FCK-spilleren Christian Poulsen fortrød angiveligt, at han sagde farvel til Ajax i sommer. (Foto: Lars Poulsen) FC København Træner afslører: Christian Poulsen valgte FCK af nød

Den irske back skifter til FC København, og han skal altså kæmpe med Tom Høgli og Christoffer Remmer om pladsen på højre back. FC København har formentlig skrevet kontrakt med den 30-årige højre back frem til sommer - men det er endnu ikke bekræftet.

- Kevin Foley er en bundsolid og rutineret back med erfaring fra Premier League, The Championship og det irske landshold. Han vil øge konkurrencen om backpladserne og tage presset lidt af Christoffer Remmer og Ludwig Augustinsson, der henholdsvis er på vej tilbage fra en lang skade og er helt ny i klubben.

FC København Mussis lykkelig for at slippe væk fra FCK og Europa

- De vil begge skulle bruge lidt tid, inden de rammer topniveauet. Nu er vi stærkt garderet med Kevin, som er 100 procent pålidelig, siger Ståle Solbakken i en pressemeddelelse.

Kevin Foley har tidligere spillet for blandt andre Luton og Blackpool. Han har spillet otte gange for det irske landshold. Det er ikke første gang, at FC København handler i Wolverhampton, for Georg Margreitter blev hentet til klubben for halvandet år siden. Dengang var det på en lejeaftale i et år.

0 kommentarer
Vis kommentarer