FC København med drømmevej til gruppespillet

FC København vil være sikre på at blive seedede hele vejen til Europa League-gruppespillet

2017/18-sæsonen blev ikke som forventet hos FC København, men den formåede alligevel at kvalificere sig til Europa League, og her står klubben i en gunstig position.

FC København træder godt nok allerede ind i 1. kvalifikationsrunde, som bliver spillet den 12. og 19. juli, men den danske storklub er det hold i 1. kvalifikationsrunde, der har indsamlet flest koefficientpoint.

Hvis FC København kommer videre fra 1. kvalifikationsrunde, vil klubben også være seedet i de resterende kvalifikationsrunder, og dermed undgås store klubber som Sevilla, Besiktas og Zenit i kvalifikationen til Europa League-gruppespillet.

Hvis det lykkedes for FC København at komme hele vejen til gruppespillet, er der også gode muligheder for, at klubben havner i andet seedningslag, som vil forhindre klubben i at møde modstandere som Leverkusen, Chelsea og Arsenal.

I alt er der fire kvalifikationsrunder, som FC København skal igennem for at nå til gruppespillet.

FC København er seedet hele vejen frem til Europa League-gruppespillet. Foto: Philip Davali
FC København er seedet hele vejen frem til Europa League-gruppespillet. Foto: Philip Davali
 

Mens FCK er ved at finde melodien på banen, sidder William Kvist fast udenfor. Han må nøjes med spilletid sidst i kampene. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Hele historien om Kvists store nedtur: Fra kaptajn til bænkevarmer

Skal Santander videre til sommer? Og har Pavlovic en fremtid i FCK efter en skuffende sæson? Få den store Superliga-gennemgang. Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling Sport og Spil Superligaen på spillerjagt: Sådan handler FCK til sommer

Den tidligere FCK-angriber Mark Robins sikrede Coventry oprykning til League One - Englands tredjebedste række. Foto: All Over Press Engelsk fodbold Tidligere FCK-bomber fører traditionsklub til oprykning

Gustav Wikheim jubler med holdkammeraterne efter FCM's meget omtalte scoring mod SønderjyskE. Foto: Hanning Bagger/Ritzau Scanpix. Superligaen Sat uden for Superliga-møde: - Så udemokratisk!

121 kommentarer
Vis kommentarer