FC København på jagt efter offensiv profil

FC København går efter en offensiv profil i januars transfervindue, men han bliver svær at finde, fastslår Ståle Solbakken

Ståle Solbakken er på jagt efter en ny profil til offensiven. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Ståle Solbakken er på jagt efter en ny profil til offensiven. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

FC København røg ud af Europa med et brag torsdag aften, da Torino vandt 5-1 over et decimeret FCK-mandskab i Telia Parken og dermed parkerede de danske vicemestre på sidstepladsen i puljen - en pulje, der ellers havde FC København som førsteseedet fra start.

Den europæiske exit gør, at FC København kan fokusere fuldt ud på den hjemlige liga i foråret, hvor jagten skal sættes ind på FC Midtjylland, der er gået i udbrud i Superligaen. FC København har et håb om, at man kan mønstre en stærkere trup, når Superligaen går i gang igen til marts.

Ståle til stjernerne: I pisser mig af!

- Vi arbejder på at finde en offensiv profil, men det bliver meget svært i januars transfervindue. Det vigtigste for os lige nu er at udvikle de spillere, vi har. Der er masser af potentiale i mange af dem, og der er også mange, der har fået langt mere spilletid i det her halvår, end de måske havde drømt om, siger FCK-manager Ståle Solbakken til tipsbladet.dk.

Ikke desto mindre vil de danske vicemestre afsøge markedet for en ny spiller til offensiven, men ifølge Ståle Solbakken er det bare sværere at handle i januars transfervindue, end det er om sommeren.

Rystet Delaney: Meget sigende afslutning

- Det er et kortere vindue, og det er sjældent, de store handler sker i januar, og når de ikke gør det, så får de lidt mindre klubber ingen penge, og så kommer der aldrig for alvor gang i det. Om sommeren har de store klubber længere tid til at bearbejde spillerne, og derfor sker der også meget mere, fastslår Ståle Solbakken.

FC København får i hvert fald en enkelt tilgang i januars transfervindue. 1. januar tiltræder venstrebacken Ludwig Augustinsson, der skal afløse Pierre Bengtsson.

Av, av, av: FCK BLÆST ud af Parken

Av, av, av: FCK BLÆST ud af Parken Ståle om Glen-fejde: Kender ham ikke

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU