FC København ude efter ny svensk superback

Norrköpings back Linus Wahlqvist er på ønskelisten i FC København. Det skriver svensk medie

Ståle pønser på at hente svensk højreback, rapporterer svensk medie. (Foto: Tariq Khan)
Ståle pønser på at hente svensk højreback, rapporterer svensk medie. (Foto: Tariq Khan)

FC København har gennem en årrække haft tradition for at have dygtige svenske forsvarsspillere i truppen. Nu kan endnu en være på vej. FC København bliver således sat i forbindelse med den 18-årige svenske forsvarer Linus Wahlqvist.

Det er det svenske medie fotbollsdirekt.se, der skriver, at FC København er interesseret i at hente Linus Wahlqvist. Også Malmö FF viser interesse for forsvarsspilleren, der både kan gøre sig i det centrale forsvar samt som højre back.

Se også: Droppet i FCK - men god nok til Sverige

Linus Wahlqvist betegnes af det svenske medie som en 'superback' og et 'supertalent', og den 18-årige har da også været en stor profil for IFK Norrköping, der ligger på en overraskende førsteplads i den svenske liga Allsvenskan med kun tre spillerunder tilbage. Han vurderes lige nu til at være en af de bedste backs i Skandinavien lige nu.

Det forlyder, at IFK Norrköping vil have omkring en million euro (ca. 7,5 millioner kroner, red.) for Linus Wahlqvist, men direktør Peter Hunt slår fast, at man ikke er interesseret i at sælge spilleren. Desuden afviser han at have hørt fra hverken FC København eller Malmö FF.

Høgli (t.v.), Remmer og Ankersen er allerede i truppen, men FCK overvejer nu at hente ny højreback. (Foto: Tariq Khan)
Høgli (t.v.), Remmer og Ankersen er allerede i truppen, men FCK overvejer nu at hente ny højreback. (Foto: Tariq Khan)
 

- Vi har ikke kontakten med hverken Malmö eller nogen anden klub. Vi har Linus på en fire-årig kontrakt, og hvis der skulle være konkret interesse for ham, er det ikke nået frem til mig, siger Peter Hunt til fotbollsdirekt.se.

Linus Wahlqvist har trods sine unge alder allerede spillet en række kampe for det svenske U21-landshold.

FC København råder i forvejen over tre højrebacks i Christoffer Remmer, Tom Høgli og Peter Ankersen, men Høgli har kontraktudløb næste sommer, hvor også Ankersens lejemål med klubben udløber.

Derfor kunne Linus Wahlqvist være en fin tilføjelse til FC København i et af de kommende transfervinduer.

TV: Se eller gense FCK's 'ulovlige' scoring, der endte med at sikre dem sejren mod Viborg i weekenden.

16 kommentarer
Vis kommentarer