FC Midtjylland overbød FCK i Falk-jagt

De danske mestre var parate til at tilbyde OB'eren en højere løn end FCK, men Rasmus Falk ville hellere til hovedstaden end til heden

OB's Rasmus Falk kunne have tjent mere i FC Midtjylland, men valgte FC København (Foto: Petr David Josek / AP)
OB's Rasmus Falk kunne have tjent mere i FC Midtjylland, men valgte FC København (Foto: Petr David Josek / AP)

Rasmus Falk kunne have tjent flere penge, hvis han havde valgt FC Midtjylland frem for FC København.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger overbød de danske mestre københavnerne i kampen om Falks signatur, men den 24-årige OB’er valgte alligevel hovedstaden, hvor han til sommer tiltræder på en fireårig aftale.

Se også: Brøndby og FCK ramt af nye fyrværkeri-bøder

FC Midtjylland indikerede over for den transferfrie fynbo, at de var klar med lønpakke, der ville indbringe ham i omegnen af 20 mio. kr. over fire år.

Det ønskede FCK ikke at matche, men fik alligevel lokket Falk til Parken. For den nuværende OB'er ville hellere til hovedstaden end til heden.

FC København betaler ifølge Ekstra Bladets oplysninger ca. 17,5-18,5 mio. kr. til Falk for at råde over ham i fire sæsoner.

I det beløb er medregnet både sign on-fee og en såkaldt stay on-bonus, som udbetales, hvis Rasmus Falk bliver i FC København kontraktperioden ud.

Se også: Til lægetjek i dag i Brøndby: Polsk bomber tæt på

I tilfælde af at Falk fuldfører sin kontrakt vil han have en samlet månedsløn i omegnen af 375.000 kr. og bliver dermed blandt de bedre lønnede i FCK uden dog at nå helt op i toppen af lønhierarkiet.

Rasmus Falk, der også var jagtet af Brøndby, spiller foråret i OB, inden han fra næste sæson tørner ud i den hvide FCK-trøje.

TV: Husker du, da Falk scorede sit første mål for OB? Ellers kan du se eller gense det her:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

65 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere