Annonce:
Annonce:

FCK åd ulvene i Parken

FCK er stadig ubesejrede og vandt 3-1, selvom forsvaret holdt åbent hus

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

PARKEN (Ekstra Bladet): Hvis FC København kan levere så jævnt, som det ind i mellem var tilfældet i søndagens hjemmekamp mod FC Midtjylland og stadig vinde sikkert, ja, så er det altså svært at se, hvem der skal spolere den første ubesejrede sæson i Superligaens historie.

Bevares, ulvene fra Heden viste sig igen tandløse, når chancen bød sig, og det gjorde den formentlig oftere, end Ståle Solbakken brød sig om.

Men selv på en dag, hvor anfører Mathias ’Zanka’ Jørgensen serverede en 100 procents chance foran Paul Onuachu og både Robin Olsen og overliggeren måtte redde mestrene, så havde københavnerne alligevel lige det ekstra, der sendte endnu tre point ned i sækken.

Annonce:

Advarselslamperne lyste allerede efter to minutter, da Paul Onuachu vandt en duel med Erik Johansson og ekspederede bolden videre til Rilwan Hassen, der dog måtte se sig pareret af Robin Olsen.

Så var der anderledes konsekvens over tingene, da Andreas Cornelius efter otte minutter beviste, at han er klar til Atalanta og Italien, da han overlegent headede FCK i front på hjemmeholdets første mulighed.

61826037.jpg
Så gik der feriebold i den indtil en ukoncentreret Zanka kiksede sin tilbagelægning til Robin Olsen, men kunne ånde lettet op, da den lange FCM-angriber ikke kunne ramme målet.

Anden halvleg begyndte med ny luft til gæsterne, og Mikkel Duelund kunne ærgre sig over at se sit hug fra distancen prelle af på overliggeren, mens Robin Olsen fik flere lejligheder til at holde varmen, når FCM-angriberne forsøgte sig.

Det blev dog ved skønne spildte kræfter for midtjyderne.

I stedet slog Cornelius det afgørende søm i kassen, da Andrija Pavlovic serverede 2-0 målet på et sølvfad for Cornelius, som ikke svigtede.

Annonce:

Til sidst forkælede Peter Ankersen Parkens forvænte publikum, da han bankede den tredje scoring i kassen fra kanten af feltet.

Gustav Wikheim fik lov at pynte på resultatet, men den scoring kunne ikke skjule, at den aktuelle niveau-forskel på de to mandskaber er til at få øje på. 

TV: Er det her en af sæsonens største afbrændere?

Drømmemål reddede trængte Brøndby

Randers reddet efter ydmygelse af OB

Ærlig Horsens-træner: Det er en katastrofe for os

Superliga-helt midt tragedien: Hjælper udslettet klub tilbage til livet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: