Annonce:
Annonce:

FCK-angriber lagt på is: Må blive hjemme

Khouma Babacar er lagt helt på is i FC København og rejser onsdag ikke med på træningslejr til Portugal

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

- Khouma Babacar. Copenhagen Superstar!

Der var høje forventninger til den tidligere Serie A-angriber Khouma Babacar, der hurtigt fik sin egen sang blandt FC København-fansene, men det er der ikke mange, der råber mere.

Hvis nogen.

Det har efterhånden længe været klart, at angriberens fremtid ikke ligger i FCK, og nu virker Babacar til at være lagt helt på is i hovedstaden.

Han er således ikke en del af den trup, der onsdag rejser til Portugal på træningslejr. Det fremgår af FC Københavns hjemmeside, hvor man end ikke kommer med en forklaring på fraværet af den 29-årige angriber.

Både cheftræner Jacob Neestrup og sportsdirektør Peter Christiansen har offentligt gjort det klart, at Babacar ikke skal fortsætte i klubben.

Annonce:

I løbet af opstarten har senegaleseren heller ikke taget del i den daglige træning med resten af truppen, men i stedet trænet for sig selv.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har de danske mestre arbejdet aktivt for at finde en løsning, der vil sende angriberen til en ny klub, men det arbejde ser altså ikke ud til at være færdiggjort.

I alt er 26 spillere udtaget til træningslejren, hvor nyindkøbene Diogo Goncalves og Jordan Larsson naturligvis er i blandt. Det samme er Paul Mukairu, der ellers har været helt ude af truppen i de seneste træningskampe.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra FC København angående Khouma Babacars fravær.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

FC Københavns nye spiller, Jordan Larsson, kan hentes billigt til sommer, hvis de rigtige betingelser opfyldes. Hør mere i Ekstra Bladets nye transfer-podcast 'Varme drenge' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: