FCK-back forventer afklaring snart

Tom Høgli forventer, at han snart bliver enig med Tromsø om en aftale fra sommer

Tom Høgli håber på at spille med, når FCK igen skal ud i Europa til foråret. Foto: Mikkel Tariq
Tom Høgli håber på at spille med, når FCK igen skal ud i Europa til foråret. Foto: Mikkel Tariq

Den norske forsvarsspiller Tom Høgli er gennem længere tid blevet sat i forbindelse med sin tidlgiere klub Tromsø, og parterne nærmer sig en aftale.

Omkring juletid forhandlede Tom Høgli med Tromsø om aftale gældende fra sommer, og han forventer, at der snart er en afklaring på fremtiden.

- Min agent taler med Tromsø, og vi håber på en aftale snart. Jeg tror, at det kan gå hurtigt, for nu har der været ferie og jul, men vi kan begynde at snakke igen. Det kan ske meget hurtigt, men det er min agent (Bjarne Goldbæk, red.), som tager sig af det. Jeg har bare fuld fokus på FC København, og så tænker jeg på Tromsø til sommer, siger Tom Høgli til tipsbladet.dk.

Han er indstillet på at fortsætte i FC København resten af denne sæson.

- Jeg vil gerne spille foråret i FC København. Jeg vil gerne være en del af eventyret i Europa, og jeg håber, at jeg kan få lov til det, siger Tom Høgli.

Den norske højreback kom til FC København i sommeren 2014. Hans kontrakt med klubben udløber til sommer, hvor alt altså tyder på, at han vender tilbage til Tippeligaen og Tromsø.

Se også: Skal FCK frygte exit? Nu kan Norge lokke Ståle hjem

Nu skal der ikke kun hentes pokaler på fodboldscenen Foto: Lars Poulsen Superligaen - 3. jan. 2017 - kl. 11:04 Her er FCK's nye million-satsning

Se også: FCK-keeper: Derfor sagde jeg nej til Danmark

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere