FCK-back kan lide Liverpool-rygtet

Ludwig Augustinsson synes, det er sjovt at blive sat i forbindelse med en klub som Liverpool. Han holder dog begge ben på jorden

Ludwig Augustinsson. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Ludwig Augustinsson. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

21-årige Ludwig Augustinsson spillede et strålende forår for FC København - hans første tid i klubben og dansk fodbold - og allerede nu begynder større klubber at få øjnene op for svenskeren, der tirsdag aften spiller U/21-EM-finale mod Portugal.

For den unge FCK'ers høje niveau får ikke overraskende større klubber til at melde sig på banen, og senest var det Liverpool, der blev meldt interesseret i Augustinsson, hvilket svenskerens agent, Per Jonsson, har bekræftet. Selv synes Augustinsson, det er sjovt med rygterne.

Sådan så Dortmunds trøjer ud i sidste sæson (Foto: AP) Superligaen Se foto: Hobro skifter til Dortmund-trøjer

- Det er sejt, at jeg bliver rygtet til så stor og fantastisk en klub. Som min agent har sagt, har de forhørt sig på mig, og jeg ved ikke mere end det. Det er sjovt for mig, men i øjeblikket fokuserer jeg bare på mine opgaver. Jeg trives godt i København, men alle gode klubber er interessante for mig, siger den dygtige svensker til Footballskanalen.se.

Det største
I første omgang koncentrerer Ludwig Augustinsson sig dog om den opgave, der venter tirsdag aften, hvor Sverige i U21-finalen møder Portugal.

Portugal og Sverige spillede 1-1 i gruppen, mens Portugal viste skræmmende styrke ved at slå forhåndsfavoritterne fra Tyskland med 5-0 i semifinalen. Augustinsson ser dog frem til opgaven, der venter.

Erik Friberg i duel med AaB's Nicolaj Thomsen. (Arkivfoto: René Schütze) Intl. fodbold Officielt: Superligaspiller ryger til USA

- Det er det største, jeg har oplevet. Der er ikke mange, som kommer til at opleve sådan noget, og vi skal spille vores livs kamp for at vinde. Det handler om, at alle skal spille op til deres bedste, siger han.

FCK lod Pierre Bengtsson gå på en fri transfer i januar og har altså erstattet ham med tidligere IFK Göteborg-back Ludwig Augustinsson. Det skifte har bestemt ikke gjort FCK til et dårligere hold.

4 kommentarer
Vis kommentarer