FCK-back overvejer fremtiden: Hungrer efter spilletid

Det har været småt med spilletid for Christoffer Remmer, der dog fik 45 minutter for FC København i søndags. Et sommerexit kan komme på tale

Remmer i den første pokalsemifinale mod Brøndby. (Foto: Melissa Hjerrild Kühn)
Remmer i den første pokalsemifinale mod Brøndby. (Foto: Melissa Hjerrild Kühn)

Det kunne have været et forår med masser af spilletid for Christoffer Remmer.

I sommer havde han chancen for at skifte til en Superliga-klub på en lejeaftale, men efter aftale med Ståle Solbakken endte højrebacken med at blive i FC København i dette forår. Her er det ikke blevet til meget spilletid.

Han har ganske vist fået chancen i pokalturneringen, men i Superliga-regi er det kun blevet til nogle få indhop dette forår - senest 45 minutter mod Viborg i søndags. Remmer indrømmer nu, at den manglende spilletid påvirker ham.

- Der har været hård konkurrence, for vi er tre højrebacks. Mængden af spilletid har ikke været særlig stor, og det har præget mit forår en del. Jeg har savnet at spille nogle flere kampe, men jeg er glad for de kampe, jeg har fået.

- Jeg er glad for at have været med i pokalkampene, og jeg er glad for det indhop, jeg fik i weekenden. Jeg kan mærke, at spilletid rykker mig niveaumæssigt, så det er det, jeg hungrer efter nu, siger Christoffer Remmer til tipsbladet.dk.

Han medgiver, at han nok ville have fået flere minutter i benene, hvis han var blevet lejet ud til en anden klub i januar.

- Man kan altid være bagklog, men hvis man stiller det firkantet op, havde jeg nok stået et andet sted, hvis jeg havde fået ti kampe her i foråret. Det kan man godt sige. Sådan er det for alle. Når man spiller, udvikler man sig. Det er nemt at sige i bagklogskabens lys, siger Christoffer Remmer.

'Jeg vil gerne ud og spille'
Nu overvejer den 23-årige back fremtiden. Til sommer er der et nyt transfervindue med mulighed for at skifte klub, og selvom han har kontrakt med FC København til sommeren 2017, kan et klubskifte komme på tale.

- Jeg har helt klart mine tanker og mine målsætninger om, hvad jeg synes, der skal ske. Jeg er i dialog med klubben og Ståle. Det er for tidligt at sige noget endnu. Jeg ved bare, at spilletid er det vigtigste for mig nu.

- Det kan jeg mærke. Jeg er stadig ung, og jeg vil gerne ud og spille. Det kan udvikle mig, og det er det sjove.

- Jeg må erkende, at konkurrencen har været hård her, men det er for tidligt at sige noget endnu, for vi går mange kampe i møde her i maj. Der kommer til at være brug for alle, og så længe jeg er her, og sæsonen kører, er jeg FCK-spiller. Mit hoved er også her - ellers føler jeg ikke, at jeg er her hundrede procent. Det er sådan, det skal være. Så må vi tage det andet til den tid, siger Christoffer Remmer.

Remmer har i alt fået spilletid i ti Superliga-kampe i denne sæson. To gange har han været i startopstillingen.

1 kommentar
Vis kommentarer