FCK bekræfter: Henter landsholdsspiller

Peter Ankersen vender hjem til dansk fodbold og FC København

Den tidligere Esbjerg-profil Peter Ankersen vender hjem til Superligaen.

Fredag bekræfter FC København, at man har hentet den danske landsholdsspiller i Red Bull Salzburg på en etårig lejeaftale med option på køb senere.

- I Peter har vi sikret os fremtidens højre back for det danske landshold. Han er dynamisk, hurtig, gennembrudsstærk og målfarlig. Det er mange af de kvaliteter, vi søger hos en back i F.C. København. Samtidig tror vi meget på, at vi kan hjælpe ham det sidste stykke i hans udvikling, blandt andet defensivt, så han når sit topniveau, siger manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Han fortæller videre, at FCK ikke ville lade chancen glippe, da man pludselig fik muligheden for at hente Ankersen, selvom FCK er godt besat på posten i forvejen.

Ståle Solbakken er tæt på at hente endnu en dansk landsholdsspiller til klubben (Foto: Jens Dresling) Superligaen Ståle i offensiven: Tæt på ny landsholdsspiller

- Derfor er det i første omgang en lejeaftale, men går det som vi alle forventer, så ser vi frem til at have ham i København i mange år, siger Solbakken.

24-årige Peter Ankersen har været med til at vinde både mesterskabet og pokalturneringen denne sæson i Østrig.

Esbjergs Ryan Laursen er på listen i tyske og hollandske klubber (Foto: Sebastian Buur Gunvald / Polfoto) U21EM Tysk og hollandsk interesse for dansk U21-stjerne

107 kommentarer
Vis kommentarer