FCK bekræfter: Henter ny angriber

Pieros Sotiriou får fem år hos de danske mestre - ifølge Ekstra Bladets oplysninger koster han FCK ca. 18,5 mio. kr.

FC København har sikret sig sommerens første tilgang - og ikke overraskende er der tale om den 24-årige angriber Pieros Sotiriou fra APOEL.

Den københavnske interesse har været velkendt i nogle uger, og nu er alt faldet på plads. FCK køber den cypriotiske landsholdsangriber, der har fået en fem-årig kontrakt i den danske hovedstad.

Dermed har de danske mestre afløseren for Andreas Cornelius på plads.

FCK-topscoreren skal sælges i det kommende transfervindue og havner efter alt at dømme i Atalanta.

FCK mødte deres kommende angriber Pieros Sotiriou, da de i sensommeren kvalificerede sig til Champions League. FCK slog APOEL ud, men den stærke angriber gjorde fin reklame for sig selv med en scoring i returkampen i Nicosia.

FCK Tweet
I alt er han noteret for 23 mål i 43 kampe i denne sæson, og manager Ståle Solbakken er ikke overraskende godt tilfreds med, at han allerede nu har en kvalificeret Cornelius-afløser på plads.

- Vi har fundet en angriber, der har lidt af det hele, og på mange områder har den rigtige profil for en FCK-angriber. Han har en fysik på internationalt niveau, en stor arbejdsradius og formår at kombinere det med et flot scoringsgennemsnit.

- Han kommer med international erfaring og er vant til at spille under pres for en topklub, og det har han vist, at han kan håndtere. I APOEL's europæiske kampe har han klaret sig flot og være målfarlig på højt niveau, mens han samtidig har arbejdet hårdt for sit hold.

- Vi er meget glade for, at vi har været i stand til at få ham til FCK og vi glæder os til at arbejde sammen med ham og udvikle ham endnu mere, siger manager Ståle Solbakken til fck.dk.

FC København betaler ifølge Ekstra Bladets oplysninger i omegnen af 2,5 mio. euro - ca. 18,5 mio. kr. - for Sotiriou. Der er dog klausuler i aftalen, så det præcise beløb afhænger af, hvor stor succes angriberen får hos de danske mestre.

- FCK er den største klub i Skandinavien og har en flot historie, som jeg ser frem til at blive en del af. Jeg har selv oplevet, at både stadion og fansene er fantastiske, og jeg vil gøre mit bedste for dem på banen.

- Jeg glæder mig meget til at komme, men det er vigtigt for mig at holde fokus på APOEL nu og vinde mesterskabet på Cypern. Fra sommer vil jeg gøre det samme for FCK, siger Pieros Sotiriou, der endnu ikke har fået tildelt et trøjenummer i FCK, men trøje nummer 11 er snart ledig...

TV: Se Sotiriou bombe mod FCK her:

Rigmand smider stort million-beløb i FC Midtjylland

Ståle: Bedst at sælge stjernerne før de sumper

Afsløring: Angriber på plads i FCK - her er prisen

Superligaen penge-amok: Har fået fire milliarder kr.