FCK-boss: Ligeglad med pengene fra Brøndby-fans

- Vi har så sund økonomi, at vi godt kan se bort fra de ekstra penge, sagde FCK-direktøren, Anders Hørsholt, i forbindelse med et fan-arrangement 26. februar

FCK-direktør Anders Hørsholt mener ikke, at Brøndby fortjener mere end 1400 billetter. Det svarer til, hvad FCK-tilhængere har fået til kampene på Vestegnen tidligere på sæsonen (Foto: Jesper Mortensen)
FCK-direktør Anders Hørsholt mener ikke, at Brøndby fortjener mere end 1400 billetter. Det svarer til, hvad FCK-tilhængere har fået til kampene på Vestegnen tidligere på sæsonen (Foto: Jesper Mortensen)

Brøndby må nøjes med symbolske 1903 billetter til derbyet mod FC København i Parken 17. april.

Det er en konsekvens af, at Brøndby i efterårets to opgør på Brøndby Stadion skar kvoten for FCK-fans ned til det minimale – fem procent af stadionkapaciteten.

FCK mener, at de følger en linje, Brøndby selv har lagt. (Foto: Lars Poulsen) FC København - 15. mar. 2016 - kl. 15:44 FCK: Derfor får Brøndby ikke flere billetter

Nu har FCK svaret igen, og Parkens direktør, Anders Hørsholt, er ligeglad med, at der kommer til at stå en halvtom tribune i nationalarenaen 17. april.

På fanarrangement FC København Indside for de mest hardcore fans 26. februar på Hall of Carlsberg i Parken lagde direktøren kortene på bordet.

Her sagde Anders Hørsholt, ifølge FCK-fan Casper Mortensen, at 'vi undværer gerne 200.000 kroner. Brøndby fortjener kun 1400 billetter'.

Nu endte Brøndby-kvoten til 17. april på 1903 billetter, hvilket svarer til fem procent af kapaciteten i Parken.

De to gange, FCK har været på Brøndby Stadion i denne sæson, har de københavnerne fået 1400 billetter, hvilket svarer til fem procent af kapaciteten i Brøndby.

Anders Hørsholt er tilsyneladende ligeglad med de manglende indtægter fra Brøndbys-fans. Det handler om principper for FCK - ikke om penge.

- Selv om vi kan sælge 4000 (billetter) til Brøndby, så har vi en så sund økonomi, at vi godt kan se bort fra de ekstra penge, sagde han ifølge et tweet fra Kasper Almst, der også deltog ved arrangementet i Parken.

Parken Sport & Entertainment offentliggjorde mandag et regnskab for 2015, der viste minus 46 mio. kr. før skat.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra FCK-direktør Anders Hørsholt.

365 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere