FCK-boss: Stadig råd til indkøb

Ifølge Parkens bestyrelsesformand, Bo Rygaard, er der penge på kistebunden til flere spillerhandler

Skal Ståle Solbakken på indkøb kunne det meget vel være til angrebet, hvor FCK i de kommende måneder må undvære Dame N' Doye og Jonas Wind. Hør her, hvem han på nuværende tidspunkt råder over.

Der er plads i budgettet til flere spillerindkøb for fodboldklubben FC København, hvis det skulle blive nødvendigt.

Sådan lyder det fra bestyrelsesformand i Parken Sport og Entertainment, Bo Rygaard, i forbindelse med offentliggørelsen af halvårsregnskabet for 2019.

Regnskabet viste et minus på transferaktiviteter på 17,1 millioner kroner i forhold til et plus på 34,5 millioner kroner i samme periode sidste år.

Det er der en simpel forklaring på ifølge bestyrelsesformanden, da de store sommerhandler som eksempelvis salget af Robert Skov først skete efter halvårsregnskabets afslutning i juni.

- Vi har et godt transfervindue, som får påvirkning ind i andet halvår, og vi kan stadigvæk nå handler, inden transfervinduet lukker. I andet halvår bliver det et plus, og vi har regnet relativt konservativt, siger Bo Rygaard i forbindelse med regnskabet.

Han vil ikke spå om, hvorvidt der kommer flere indkøb, idet det er op til den sportslige sektor at vurdere.

Artiklen fortsætter under billedet...


Fodboldklubben FC København kravlede ud af første halvår med et underskud på 69,9 millioner kroner i forhold til et underskud på minus 11,2 millioner kroner i første halvdel af 2018.

Det samlede underskud for Parken Sport og Entertainment endte på 43,2 millioner kroner mod minus 227,5 millioner kroner samme tid sidste år, hvor selskabet stadig have Fitness DK.

Bo Ryggard er overordnet tilfreds med regnskabet.

- Jeg er tilfreds med, at kerneforretningerne udvikler sig lige så positivt som i første halvår af 2018, siger han.

Samtidig fastholder selskabet forventningerne for 2019. Man forventer en omsætning i niveauet 760 til 810 millioner kroner og et resultat før skat på 60 til 75 millioner kroner.

Det sidste er afhængigt af, at FCK kvalificerer sig til gruppespillet i Europa League.

I playoffrunden møder FCK lettiske Riga FC. Den første kamp spilles i København torsdag aften, der er returkamp en uge senere i Letland.

Husk, at du kan følge kvalkampen til Europa League mod FC Riga live på ekstrabladet.dk fra klokken 19.45...

FCK-spillerne må være skuffet efter gårsdagens nederlag til Røde Stjerne. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix Champions League CL-exit giver historisk blødende FCK-aktie

Ståle Solbakken er aldrig mundlam. FCK-træneren er fløjtende ligeglad med klubbens bestyrelse og ejere forud for tirsdagens kamp. - Jeg tænker 0,000 procent på Lars Sejr, Erik Skjærbæk og Bo Rygaard, siger han med et skævt smil. Foto: Jens Dresling. Champions League - Jeg er fløjtende ligeglad med, hvad de tænker

Det vil være en gigantisk skuffelse for Ståle Solbakken og FCK, hvis Europa League-gruppespillet misses. Foto: Lars Poulsen FC København Ærlig Ståle: - De værste uger for FCK

Lucas Andersen føler sig så godt tilpas i AaB og Aalborg, at et skifte til FC København aldrig var aktuelt for ham. Foto: René Schütze Sport og Spil Superliga-stjerne: - Ikke et fravalg af FCK, men...

71 kommentarer
Vis kommentarer