FCK-fans i kødet på Brøndby: Ret kritikken indad

I et indlæg på Facebook peger fangrupperingen Sektion 12 København på, at det er Brøndbys egen skyld, at de 'kun' får fem procent af billetterne til opgøret mod FCK i Parken

Krigen om pladsen på lægterne fortsætter. (Foto: Lars Poulsen)
Krigen om pladsen på lægterne fortsætter. (Foto: Lars Poulsen)

Det er jeres egen skyld.

Sådan lyder forklaringen fra FC Københavns fangruppe 'Sektion 12', der i et indlæg på Facebook nu retter kritik mod Brøndby.

Sagen drejer sig om, at Brøndby er ærgerlige over at få 1903 billetter - det svarer til fem procent af Telia Parkens kapacitet. De fem procent af billetterne er et modsvar fra FCK, efter Brøndby i efteråret valgte at tildele 1400 billetter til FC København i efterårets to udekampe.

Brøndby har forklaret, at man med den gamle løsning havde mange tusinde pladser, der gik til spilde, fordi FCK ikke kunne fylde deres udebaneafsnit ud på Brøndby Stadion, og at man derfor har lavet afsnittet, som det er nu. Det betyder altså 1400 billetter til FCK.

Se også: Billetkrigen: FCK og Brøndby skal overholde reglerne

Klubben har udtrykt skuffelse over, at FCK har valgt at skære på billetterne til Brøndby-supportere, fordi sæderne i Telia Parken nu står tomme, og at det altså er - ifølge Brøndby - 'den omvendte verden'.

Fangruppen 'Sektion 12' mener dog, at Brøndby får det, klubben har krav på i forhold til billetter til udekampe mod FC København - og lidt mere til. Og beder i stedet klubben om at kigge indad og kigge indad med de selvkritiske briller på.
 
- F.C. København er således gået flere skridt længere, end hvad der ville være naturligt for at imødekomme Brøndbys ønsker. At man fra ledelsen i F.C. Københavns side har kunnet se udover de mistede indtægter ved denne løsning, for herved ikke at se udover en retfærdig behandling af egne fans, er yderst prisværdigt.

- Lige så så dobbeltmoralsk brokkeriet fra Vestegnen fremstår, lige så stor opbakning skal der derfor lyde til ledelsen for på den her måde at støtte sine fans i kampen for fair forhold!

- Havde man ikke, fra Brøndbys side, i første omgang valgt at begrænse antallet af udebanebilletter til 1.400, havde Brøndby til de forstående kampe i Parken stadig modtaget mindst 3.000 billetter.

- En opfordring skal derfor lyde, til både klub og fans i Brøndby, om at rette kritikken indad, skriver 'Sektion 12' blandt andet.

Se også: Brøndby-fans: FCK er barnlige, smålige og latterlige

Se også: FCK-boss: Ligeglad med pengene fra Brøndby-fans

FCK mener, at de følger en linje, Brøndby selv har lagt. (Foto: Lars Poulsen) FC København - 15. mar. 2016 - kl. 15:44 FCK: Derfor får Brøndby ikke flere billetter

Brøndby er selv skyld i de verserende fan-problemer, mener FCK's fangruppering Sektion 12. (Foto: Jakob Jørgensen)
Brøndby er selv skyld i de verserende fan-problemer, mener FCK's fangruppering Sektion 12. (Foto: Jakob Jørgensen)
 

67 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere