FCK forfremmer talent efter Remmer-salg

FC København hiver Frederik Bay op i førsteholdstruppen. Her skal han afløse Christoffer Remmer, der er solgt til Molde

Frederik Bay, der her er i aktion for U19-landsholdet mod Rumænien, rykker op i FCK's førsteholdstrup. Foto: Aleksandar Djorovic
Frederik Bay, der her er i aktion for U19-landsholdet mod Rumænien, rykker op i FCK's førsteholdstrup. Foto: Aleksandar Djorovic
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

FC København solgte onsdag højrebacken Christoffer Remmer til Molde, og dermed er der blevet en plads ledig i løvernes førsteholdstrup. Den plads har mestrene nu besat fra egne rækker. 19-årige Frederik Bay forfremmes således til FC Københavns førstehold.

- Efter Christoffer Remmers skifte til Molde havde vi kun tre naturlige backer i truppen, og Frederik har været på en meget lang prøvetræning hos os, kan man sige. Han har gjort det godt og arbejder altid godt og hårdt med tingene, og han er godt skolet i FCK's måde at spille fodbold på fra School of Excellence. Nu ser vi frem til at arbejde videre med Frederik endnu mere intenst, siger manager Ståle Solbakken til fck.dk.

FCK-back solgt til norsk klub

Hovedpersonen selv er glad for, at han nu skal spille sammen med de helt tunge drenge i FC København.

- Jeg er rigtigt glad for den her chance, og det er jo det, jeg har arbejdet for i lang tid. Det er en cadeau til det arbejde, jeg har lagt i det, og FCK er selvfølgelig den klub, jeg allerhelst vil spille for, så det er stort for mig. Nu vil jeg arbejde videre på træningsbanen, og så må vi se, hvad tiden bringer, siger Frederik Bay.

Den 19-årige venstreback har endnu sin debut for FC København til gode, men han har været med på bænken i fire kampe. Frederik Bay har et år tilbage af sin kontrakt med de danske mestre.

Mike Jensen FCK-fan for en dag: Håber de smadrer APOEL

Van der Vaarts forgængere: Så gode var Superligaens store stjerner

Manchester United-koryfæ: Vil gøre dansk talent til landsholdsspiller

Superliga-status: Her er plusserne ...og problemerne

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+