FCK forlænger med ung målhelt

FC København forlænger kontrakten med stortalentet Mohamed Daramy frem til udgangen af 2021

God timing. Unge Mohamed Daramy scorede sit første Superliga-mål i weekenden - nu har han fået ny kontrakt. Video: Discovery Media Danmark

Nogle uger er bedre end andre. Den seneste uges tid har været rigtig god for Mohamed Daramy.

Søndag scorede stortalentet sit første mål for FC København, da han blev matchvinder i hjemmekampen mod Esbjerg fB, og nu har den 17-årige offensivspiller også forlænget sin kontrakt med Superligaens tophold.

Mohamed Daramy har blandt andre været sat i forbindelse med Bundesliga-klubben RB Leipzig, men nu har han sat sin signatur på en kontrakt frem til udgangen af 2021.

- Der har været meget intens konkurrence fra store udenlandske klubber, og det har gjort, at processen med at lave en aftale har været kompliceret, så vi er meget tilfredse med, at det nu er lykkedes.

- Mohamed er utvivlsomt et stort talent, som vi allerede har set udfoldet i glimt, og vi tror, at vi kan udfolde det store potentiale endnu mere i de kommende år. Derfor er det vigtigt, at vi nu har den her aftale på plads, så han ikke skal spekulere mere over sin fremtid, siger FCK-manager Ståle Solbakken og tilføjer:

- Selvom Mohamed har et ekstraordinært talent med stor fart, stærke en-mod-en aktioner og en god målfarlighed, så har han også stadig masser af områder, han skal forbedre.

Den er teenageren med på - og han er godt tilfreds med at få ro til at kunne udvikle sig i klubben.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig, at jeg nu er en del af FCK's Superligahold. Det er det, jeg har trænet og arbejdet for i al min tid i klubben, så jeg er virkelig glad, siger han og fortsætter:

- Jeg er helt sikker på, at FCK er det rigtige sted for mig til at udvikle mig, og jeg har min familie og venner omkring mig i København. Alle har taget rigtigt godt i mod mig, og trænerne har vist mig stor tillid og virkelig givet mig chancen. Alle spillerne hjælper mig hver dag til at blive bedre, og jeg er helt klar over, at jeg har meget arbejde foran mig, lyder det fra Mohamed Daramy.

- Kampen i søndags er et godt eksempel, hvor han bliver matchvinder og har gode aktioner, men hvor vi også ser, at der er et stort arbejde foran ham, før han rammer toppen. Vi ser meget frem til nu at arbejde fast og fokuseret på at udvikle ham endnu mere.

Mohamed Daramy scorede tidligere på sæsonen et mål for FC København mod Viby i pokalturneringen, og det gjorde den dengang 16-årige offensivspiller til den yngste målscorer i klubbens historie.

Lasse Vibe har spillet 11 landskampe for Danmark. Her fra testkampen mod Tyskland i juni 2017. Foto: Jens Dresling, Polfoto Intl. fodbold Har ikon-status i klubben: Nu vender dansker hjem

Wieghorst indrømmer, at han har været i Bruxelles sammen med Kasper Hjulmand. Lurer et job i Anderlecht for den tidligere så succesrige FCN-duo? Arkivfoto: Jens Dresling Intl. fodbold I spil til Brøndby-job: Nu er de spottet i Belgien

Arkivfoto af Thomas Frank. Foto: Jens Dresling/Polfoto Championship Topskuffet Frank: Undskyld

Fodboldspionage er helt alimindeligt uden for England ifølge City-træner Pep Guardiola. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil AGF er ikke de første: Fire store spionskandaler

46 kommentarer
Vis kommentarer