FCK giver igen: Brøndby svarede for sent

Brøndby har ikke svaret i tide, så derfor har FC København lukket ned for billetterne

Her er situationen lige nu

Svaret fra FC København faldt prompte onsdag middag – i kølvandet på Brøndby IF’s pressemeddelelse om nul billetter til derbyet i Parken 19. februar.

- Vi har gennem en længere periode bedt Brøndby, og via dem deres fans, om et svar på, hvorvidt de ønskede at benytte det udebaneafsnit, der er blevet aftalt til kampen 19. februar i Parken, efter udmeldingerne om mulig boykot på Brøndbys hjemmeside og fra deres officielle fanklub. Det er ikke lykkedes at få et svar fra Brøndby indenfor den tidsramme, vi havde givet, skriver københavner-holdet.

Årsagen til de manglende billetter skal findes i en sikkerhedsmæssig vurdering efter de voldsomme episoder, der fandt sted i forbindelse med pokalsemifinalen samme sted sidste år.

- Vi står som ansvarlig afvikler af kampen foran et stort arrangement med stor involvering fra mange myndigheder og interessenter, og vi har i Divisionsforeningen en aftale om at give besked i god tid i situationer som denne. Det har vi bedt om at få, men uden at få et svar på det helt konkrete spørgsmål, skriver FCK.

Har flere gange udskudt fristen
- Brøndby har vidst præcist, hvordan udebaneafsnittet ville se ud i knap en måned, men har altså ikke villet give klar besked på, om der ville være en boykot eller ej - til trods for, at vi flere gange har udskudt fristen for en tilbagemeldning.

Sådan lød det fra Brøndby tidligere på dagen:

- I vores optik er det en unødvendig handling på en situation, som vi mener sagtens kunne løses gennem dialog. Det sætter samtidig en farlig præcedens, for skal det være tilladt, at man som hjemmehold uden videre kan fjerne et udebaneafsnit, spørger Brøndby IF i sin pressemeddelelse.

Og til det svarer FCK:

- BIF har på intet tidspunkt henvendt sig, siden rammerne for kampen blev aftalt 12. januar 2017. Først efter FCK’s henvendelse er man vendt tilbage med nye krav om indretning og billetantal, som blev defineret mellem parterne allerede 12. Januar, skriver FCK.

De danske mestre tilføjer, at de nu vil vurdere, hvordan billet-situationen skal gribes an.

Ekstra Bladet hr talt med Brøndby, men de har ikke ønsket at kommentere yderligere.

TV: Sådan gik det sidst Brøndby og FCK tørnede sammen:

Foto: Jakob Jørgensen Brøndby - 8. feb. 2017 - kl. 12:26 Fan-krig: Brøndby-fans udelukket fra Parken

Thomas Delaney havde en kæmpe andel i FCKs enorme succes det seneste halvandet år. Nu skal de danske mestre klare sig uden deres tidligere anfører. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Farvel, kaptajn: Det betyder Delaneys afgang for FCK

Ekstra Bladet efterlyser dedikerede og passionerede fodboldfans af de danske Superliga-klubber, der løbende vil deltage i vores Superliga-dækning. Du/I skal være stemmen fra tribunen, der kan medvirke i debat, afstemninger, undersøgelser af forholdene på de danske stadions og fortælle gode historier fra livet som fan. Send en mail til fan@eb.dk, hvis det har interesse.

175 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere