FCK-'helt': Bare jeg undgår skader

Bashkim Kadrii blev med svensk hjælp matchvinder for FCK i testkampen mod AIK - nu håber han på et forår uden skader

Her kan du se Bashkim Kadrii, som Ekstra Bladet onsdag talte med i Dubai. (Video: Ole Steen)

DUBAI (Ekstra Bladet): Med lidt svensk hjælp gik det...

Bashkim Kadrii blev matchvinder for FC København i onsdagens testkamp mod AIK i Dubai, da han et par minutter tog chancen og helflugtede Peter Ankersens indlæg mod mål.

Kadrii og Cornelius gjorde forskellen, da et reservespækket FCK-hold slog AIK. Med en sen scoring blev Kadrii matchvinder. (Foto: Ole Steen) Dansk fodbold Kadrii sikrede FCK sen sejr

Bolden blev rettet af og strøg i mål, og så fik den ellers chancefattige kamp på The Sevens Stadium midt i Dubais ørken alligevel et mål.

- Jeg skyder bare til den, og så bliver den rettet en smule af. Men den går ind, så vi vinder 1-0. Det var fint, sagde Bashkim Kadrii efter kampen, der for hans vedkommende var den første siden hans lange skadespause, hvor han fik lov at spille 90 minutter.

- Det gik fint. Jeg følte mere overskud, end jeg troede, sagde Kadrii, der kommer til at kæmpe hårdt for spilletid i foråret.

Bashkim Kadrii lykønskes af Andreas Cornelius efter scoringen i Dubai (Foto: Ole Steen)
Bashkim Kadrii lykønskes af Andreas Cornelius efter scoringen i Dubai (Foto: Ole Steen)

Det ved han, men hans fokus er mindst lige så meget at undgå skader.

FCK-manager har forståelse for, at Youssef Toutouh har valgt at tørne ud for Marokko. Toutouh var onsdag med, da FCK slog AIK 1-0 i Dubai (Foto: Ole Steen) FC København FCK-boss forstår Toutouhs Marokko-valg

Kadrii har to gange været ude med en korsbåndsskade, men har kæmpet sig tilbage og er rent fysisk igen der, hvor han skal være.

Du kan se Ekstra Bladets interview med FCK's målscorer i playeren over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer