Annonce:
Annonce:

FCK henter DBU-direktør

Katja Moesgaard er blevet ansat med ansvar for operationelle forhold og med specifik ansvar for at varetage kommercielle forhold og forretningsmæssig udvikling af FCK

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Parken har kapret Katja Moesgaard hos DBU, hvor hun var administrerende direktør for DBU A/S.

Hun stod med ansvaret for den forretningsmæssige udvikling af DBU og var med i topledelsen af unionen. Således spillede hun en meget fremtrædende rolle i forhandlingerne om aftaler for kvindelandsholdet, U21-landsholdet og herrelandsholdet.

Men nu skifter Katja Moesgaard arbejdsplads, når hun tiltræder i Parken som fremtidig Chief Operating Officer, COO, hvor hun bliver ansvarlig for operationelle forhold og specifik ansvarlig for at varetage kommercielle forhold og forretningsmæssig udvikling af F.C. København og øvrige aktiviteter i Telia Parken.

Annonce:

Vi skal hæve niveauet
- Vi er en virksomhed og klub, der altid skal være i bevægelse og blive stærkere. Derfor har det været vigtigt for os at styrke ledelsen i den daglige drift for at skabe mere tid og rum til at udvikle os yderligere i F.C. København og indenfor vores øvrige forretningsområder omkring stadion og kontortårnene.

- Det her skal være med til at give ledelsen endnu bedre forudsætninger for at hæve niveauet på alle områder. Vi har været meget grundige i vores søgen efter den helt rigtige person, og vi ser Katja som en stor kapacitet og en af landets absolut stærkeste profiler på det her område med hendes store faglige kompetence, erfaring og stærke personlige karakter.

- Vi glæder os meget over, at hun vil være med til at udvikle vores forretning, klubben og udfordre måden, vi gør det på i dag, så vi kan blive endnu bedre. Vi glæder os meget til at komme i gang med samarbejdet, siger Parkens direktør Anders Hørsholt. 

Anders Hørsholt og Ståle Solbakken fejrer her mesterskabet. Nu henter Parken en ny topchef til. Katja Moesgaard kommer fra DBU og skal styrke den forretningsmæssige udvikling af butikken. Foto: Lars Poulsen.
Anders Hørsholt og Ståle Solbakken fejrer her mesterskabet. Nu henter Parken en ny topchef til. Katja Moesgaard kommer fra DBU og skal styrke den forretningsmæssige udvikling af butikken. Foto: Lars Poulsen.

Det er et drømmejob
Udover en rolle som direktør i Parken har Katja Moesgaard været ansat i mediebureauet MEC og hos Nike.

Annonce:

- Jeg er stolt. For mig er det et drømmejob at få ansvaret for at drive og forretningsudvikle Telia Parkens aktiviteter, så det er tilpasset fremtidens behov med F.C. København som det absolutte fyrtårn. Det er en stor og spændende udfordring at skulle give københavnerne store oplevelser i deres fritid og ikke bare få flere til at komme til kampe og koncerter, men også at give dem en endnu bedre oplevelse, når de kommer i Telia Parken.

- Det er en stor opgave og konkurrencen er hård, så vi skal være dygtige og ambitiøse i at udvikle forretningen og oplevelsen. Men det er jeg også overbevist om, at vi er i stand til og at vi kan gøre FCK og Telia Parken til en endnu mere central del af København for alle i og omkring byen. Jeg ser virkelig frem til at komme i gang, siger Katja Moesgaard, der tiltræder snarest muligt i jobbet.

Efter derby-tab: Farvel mesterskab!

Ståle og FCK prøver noget nyt efter derby-nedtur: 'Det er et stort knæk'

Ståle: Jeg ser med skræk og gru, at for mange stemmer til højre

Fodbold-farcen: Derfor gik det galt

Se deres løn: Så meget tjener landsholds-stjernerne

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: