FCK jagter 25-årig svensk målmaskine

De nykårede danske mestre FC København har set sig lune på Allsvenskan-topscorer

FCK lurer på Marcus Antonsson (Foto: Zeus)
FCK lurer på Marcus Antonsson (Foto: Zeus)

25-årige Marcus Antonsson har i indeværende Allsvenskan-sæson bombet mål ind på stribe for Kalmar FF. Otte ligamål er det blevet til i kun 10 kampe, mens der er faldet yderligere tre i pokalturneringen.

Det har ifølge det svenske medie 24kalmar.se vakt stor interesse i fodboldeuropa, hvorfor mediet skriver, at Kalmars kamp mod Hacken søndag eftermiddag kan blive angriberens sidste hjemmekamp. Og det er endda på trods af, at han angiveligt selv skulle have udtalt, at han trives godt i klubben.

Mediet melder om de nykårede danske mestre, FC København, som den mest interesserede bejlere, men det vil sportsdirektør Thomas Andersson Borstam ikke kommentere. Dog siger han følgende:

- Der er bred nysgerrighed og stor interesse omkring Marcus. Jeg forventer en sommer med lidt møder og telefonsamtaler om ham, siger han til 24kalmar.se.

Mediet melder også om, at de Europa League-mestrene fra Sevilla har haft repræsentanter på tribunerne for at kigge på Antonsson, der står noteret for 23 mål i 45 kampe for Kalmar.

90 kommentarer
Vis kommentarer