FCK jagter bomber hos rivaler

Stortalentet Mikkel Kaufmann kan være på vej fra AaB til FCK - AaB bekræfter forhandlinger dog nævnes FCK ikke

Mikkel Kaufmann er ikke det eneste store talent i Superligaen, der kan stå foran et januarskifte. Hør her hvilke navne, der er hotte i dette transfervindue. Producer/Video: Lasse Brøndal/Discovery Networks Danmark

FC København er klar til at gå på angriberjagt hos konkurrenterne fra AaB.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Ståle Solbakken kastet sin kærlighed på AaB's 19-årige stortalent Mikkel Kaufmann.

FCK-bossen er tilsyneladende meget interesseret i at tilknytte den store, stærke angriber. Dog er det uklart, om nordmanden ønsker ham her og nu eller vil vente til sommerpausen.

Ståle Solbakken har helt sikkert, som mange andre, bemærket den positive udvikling Mikkel Kaufmann har gennemgået det seneste halvår i AaB.

19-årige Mikkel Kaufmann har i efteråret scoret otte gange for nordjyderne.

Kort efter Ekstra Bladets historie kom ud til offentligheden, bekræftede AaB i en Fondsbørsmeddelelse, at klubben er i forhandlinger med en anden klub om et salg af Mikkel Kaufmann. Nordjyderne nævnte dog ikke FC København i de konkrete forhandlinger, som altså finder sted lige nu.

Mikkel Kaufmann har spillet et stort efterår for AaB. han har scoret otte træffere. Foto: Jens Dresling.
Mikkel Kaufmann har spillet et stort efterår for AaB. han har scoret otte træffere. Foto: Jens Dresling.
 

Den 190 centimeter høje angriber vil på sigt passe godt ind i den måde, som FC København spiller på. Der kommer ofte mange indlæg i feltet, hvor han kan udnytte sine store kvaliteter.

Men havner Mikkel Kaufmann i FC København, er han en investering for fremtiden. Mikkel Kaufmann skal ikke forvente fast spilletid den første tid, fordi konkurrencen er så stor, men en spiller som Dame N'Doye har også en udløbsdato.

Men det vil være helt naturligt, hvis Ståle Solbakken i løbet af efteråret har bemærket, hvor meget nordjyden har udviklet sig i AaB.

Lige nu står FC København ikke og mangler angribere. Klubben råder over Dame N'Doye, Michael Santos, Pieros Sotiriou og Mohammed Daramy. Derudover vender Jonas Wind tilbage i løbet af foråret efter sin skade.

FCK har ikke budt på angriberen Patryk Klimala, skriver klubben på deres Twitter-profil. Foto: Jens Dresling FC København FCK med sjælden udmelding: Vi har ikke budt på ham

129 kommentarer
Vis kommentarer