Annonce:
Annonce:

FCK jubler: Forlænger med stor profil

FC København har forlænget med Hákon Haraldsson

Hákon Arnar Haraldsson har forlænget aftalen med FCK. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Hákon Arnar Haraldsson har forlænget aftalen med FCK. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Han har indledt foråret med lyn og torden, og nu kan FC København glæde sig over, at man har fået låst offensivspilleren Hákon Haraldsson til en ny aftale.

Islændingen har været flyvende i dette forår for FCK, hvor han har scoret mål og løbet solen sort, så han har nu fået en aftale, der løber frem til sommeren 2027, oplyser FC København i en pressemeddelelse.

Han får efter alt at dømme en stor lønforhøjelse.

I januar sagde FC København nej til store bud på den 19-årige islænding, og meget tyder på, at prisen kan ende med at blive trecifret, når Peter Christiansen en dag sælger det islandske stortalent, der er fast mand i Jacob Neestrups startopstilling.

- Jeg havde i forvejen en lang aftale med FCK, men jeg er taknemmelig for forlængelsen.

Annonce:

- Jeg synes, at det er klasse af klubben, at de med den nye aftale anerkender den udvikling, jeg har været gennem det seneste år, og den spilletid jeg har opnået. Jeg har det fantastisk godt i FCK og i København. Jeg føler, at jeg udvikler mig hele tiden, og jeg har masser af rigtigt dygtige holdkammerater og trænere, jeg kan lære af. Derfor ser jeg FCK som det helt rigtige sted for mig at udvikle mig, og jeg har stadig mange områder, jeg kan udvikle som spiller og menneske her, siger Hákon Arnar Haraldsson.

Jacob Neestrup er også glad for det, Haraldsson tilbyder FCK.

- Hakon har internationale egenskaber både med og uden bold, siger Jacob Neestrup og forklarer:

- Han er teknisk stærk med en høj spilintelligens, og han begår sig godt i små rum, samtidig med, at han er afgørende med mål og assists. Selvom det er mindre iøjnefaldende for de fleste, så er han også en fantastisk presspiller, der knokler for holdet og altid leverer 100 procent. Sidst, men ikke mindst, så er han mentalt utroligt stærk og går altid på banen med masser af mod og initiativ i sit spil.

Så sent som søndag scorede Hákon Haraldsson, da han var kvik i presspillet og fangede en aflevering fra Viborg-keeper Lucas Lund Pedersen og sparkede den i en bue over Viborg-målmanden.

Haraldsson, 19 år, har scoret fire gange i indeværende Superliga-sæson. Hans tidligere aftale løb frem til sommeren 2026.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: