FCK klar med flere Brøndby-billetter, hvis...

Langt flere end 1.903 Brøndby-fans kan komme i Parken, hvis ellers FCK kan få Brøndbys ledelse i tale, siger FCK-direktør Anders Hørsholt

Brøndby-fans holder fest i Parken. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Brøndby-fans holder fest i Parken. (Arkivfoto: Jens Dresling)

Mildere forårsvinde blæser fra FC København vestpå mod Brøndby mandag aften.

Direktør Anders Hørsholt er til derbyet 17. april klar til at tilbyde de medrejsende fans fra Brøndby flere billetter end de meget omdiskuterede 1.903 styk, der i første omgang fik de blå-gule op i det røde felt for et par uger siden.

Hørsholt fortæller mandag aften til fck.dk, at man er parat til at tilbyde flere billetter til superligaopgøret.

Det kræver dog, at Brøndby ændrer kurs.

- For os handler det ikke om økonomi eller noget andet, men om lige forhold for begge fangrupper og de bedste Derby-rammer. Er Brøndby indstillet på at garantere en tilbagevenden til den tidligere aftale, så er vi indstillede på at tildele Brøndbys fans en hel tribune med 3400 billetter til Derbyet d. 17.4. Det er alene Brøndbys beslutning. Vil Brøndbys ledelse ikke være med til det, så har vi et dedikeret udebaneafsnit på A-tribunen, vi kan benytte til Brøndbys fans næste sæson, siger Anders Hørsholt.

Vil tilbage til den oprindelige aftale
Oprindeligt valgte Brøndby IF at nedsætte antallet af billetter til FCK-fans på Brøndby Stadion til 1.400 styk - opdelt i to udebaneafsnit - i efterårets to superligakampe. Et antal der svarer til de fem procent, som klubberne er forpligtet til at sælge til udeholdets fans.

Det var dog en ændring af den aftale om at stille en hel tribune til rådighed, der ellers var mellem de to klubber til kampene.

Det betød, at FC København valgte at gå samme vej - at nedbringe antallet af billetter til udeholdets fans. De føromtalte 1.903 billetter på D-tribunen i Parken.

- Det bedste for fans, tv-seere og dansk fodbold er ubetinget et Derby med international stemning og kvalitet. Det giver alle et stort løft, at vi har de kampe. Vi synes, at Brøndbys beslutning om at skære ned i antallet af udeholdets fans, er forkert. Vi synes, at den rigtige beslutning for vores egne fans, for Brøndbys fans, for Superligaen og for dansk fodbold som helhed, er at gå tilbage til den tidligere aftale. Vi har ad flere omgange, uden held, forsøgt at få Brøndbys ledelse i tale for at kunne vende tilbage til den tidligere aftale, siger Anders Hørsholt.

Brøndby gæster Parken onsdag aften til den første af to pokalsemifinaler. Kampen spilles fra klokken 18.

259 kommentarer
Vis kommentarer