FCK-køb er blevet sablet ned: Nu scorer han fornem titel

Denis Vavro er blevet kåret som Årets Spiller under 21 i Slovakiet. Det var endnu en markering af et mindeværdigt 2017, hvor han dog beskriver skiftet til FCK som det største

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Han har ikke fået lige så mange skæld ud som makkeren Michael Lüftner, men Denis Vavro er formentlig ikke ked af, at han ikke kan læse danske aviser. Der har ikke stået mange pæne ord om hans præstationer i denne sæson.

På det seneste er det dog som om, at FC København-spilleren har knækket koden. Det er indiskutabelt, at Denis Vavro har hævet sit niveau i 2018, og han har sin del af æren for, at de forsvarende mestre har vundet fem kampe i træk og holdt buret rent i de tre.

Tidligere på ugen blev 21-årige Denis Vavro hædret i hjemlandet Slovakiet, hvor han løb med prisen som Årets Spiller under 21. Det skete ved et stort gallashow, hvor Marek Hamsik løb med hovedprisen som Årets Spiller.

- Jeg er meget glad for den her pris. Sidste år var et godt år, hvor jeg vandt titlen med MSK Zilina og skiftede til FC København, som er den største klub i Danmark, siger Denis Vavro ifølgesport.aktuality.sk og tilføjer:

- Det var en stor ære for mig at vinde det slovakiske mesterskab, men det største øjeblik for mig - i hele min karriere - var skiftet til FC København.

For Denis Vavro var skiftet til FCK det største øjeblik i karrieren. Foto: Jonas Olufson
For Denis Vavro var skiftet til FCK det største øjeblik i karrieren. Foto: Jonas Olufson
 

Denis Vavro har fået spilletid i 18 Superliga-kampe for FC København, og det skal blive spændende at se, om han kan holde fast i pladsen, når Erik Johansson vender tilbage fra sin lange skadespause.

Hareide tvunget til ændring: Landsholdet rykker væk fra Danmark

Verdensstjerne afslører: Klubskifte skal ske inden VM

Superliga-profil langer ud efter Sønderjyske: Råddent og skræmmende!

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+