FCK køber Bundesliga-angriber

FCK har købt bosnisk landsholdsangriber i tyske Mainz, og han er søn af en tidligere Barcelona-angriber

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

FC København har netop præsenteret ny angriber.

Mandag præsenterede FC København Dame N'Doye tilbage i klubben og tirsdag er endnu en angriber på plads i FCK.

Der er tale om den bosniske landsholdsangriber Kenan Kodro, som man har købt fri i Mainz 05 og har givet en fire-årig aftale.

24-årige Kodro har tidligere spillet i spanske Real Sociedad og var sidste sæson i schweiziske Grasshoppers på en lejeaftale.

- Kodro er en meget spændende angriber, der kombinerer en god fysik med en rigtig fin teknik og en veludviklet spilforståelse. Han er en målfarlig og arbejdsom angriber, vi mener passer til vores måde at spille fodbold på, siger manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

- Vi tror også på, at han kan blive en endnu bedre spiller, og at vi i samarbejde med ham kan bringe ham op på meget højt niveau, så vi ser gode perspektiver i ham. Han er trods sin unge alder allerede en erfaren spiller, der har optrådt i stærke ligaer som Bundesligaen og La Liga, ligesom han har sat et stærkt aftryk i Schweiz. Nu ser vi meget frem til at se ham i aktion for os og føler os godt dækket ind på angrebspositionerne nu, siger Solbakken.

Så sent som mandag hentede FCK også Dame N'Doye hjem til angrebet.

Kenan Kodro er søn af den tidligere bosniske angrebshelt Meho Kodro, der spillede 32 kampe for Barcelona i 1995/96 og også spillede flere sæsoner for Tenerife, Sociedad og Alaves i La Liga.

Kodro er allerede stødt til FCK-træningslejren i Østrig, og han ser skiftet til FCK som et skridt op i karrieren.

- FCK er den største klub i Skandinavien og er kendt som en stærk klub ude i Europa. Jeg har haft nogle gode snakke med folkene i FCK, og jeg er overbevist om, at vi er et godt match både på og uden for banen, siger Kodro.

- Jeg ser virkelig frem til at komme i gang sammen med mine nye holdkammerater og er parat til at give alt for at hjælpe klubben og gøre fansene stolte ved at vinde trofæer og opnå succes i de europæiske turneringer. Jeg er overbevist om, at klubben går en god fremtid i møde, siger Kenan Kodro.

I FCK får Kodro trøje nummer 11.

Varm transfersommer i vente: Sådan handler FCK

Kom med i kulissen: Sådan endte Delaney i Dortmund som Danmarks dyreste

Hvad nu, Bendtner? Ståle afviser FCK-drømmen

Superliga-fans misser VM-finalen: - Det er håbløst!

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind