FCK lander serbisk bomber

Mestrene gør plads til salg af Nicolai Jørgensen - køber Andrija Pavlovic for 10-12 mio. kr.

FCK's nye angriber, Andrija Pavlovic. (Foto: FCK)
FCK's nye angriber, Andrija Pavlovic. (Foto: FCK)

Det trækker for alvor op til salg af Nicolai Jørgensen i FC København.

Det bedste bevis ligger i, at mestrene i dag satte navn på spilleren, der skal afløse Jørgensen.

Andrija Pavlovic fløj her til morgen til Danmark, hvor han gik gennem lægetjek i FCK og forhandlede de personlige detaljer på plads i en aftale frem til sommeren 2021.

Den 22-årige angriber har haft en forrygende sæson i Curiacki, hvor det er blevet til 18 mål. Målene har hjulpet klubben til en historisk tredjeplads.

Andrija Pavlovic kan i lighed med Nicolai Jørgensen også spille på kanten, og serberen er med sine 1,89 meter næsten lige så høj som FCK'eren.

- Vi er meget glade for, at vi i hård kamp med flere andre klubber, kan præsentere Andrija Pavlovic i F.C. København. Vi har fulgt ham igennem sæsonen i hans hjemland Serbien, hvor han har præsteret fantastisk godt med 18 ligamål og landsholdsdebut, siger teknisk direktør Johan Lange til fck.dk og fortsætter: 

- Udover hans mange mål er Andrija Pavlovic en relationelt stærk angriber med et rigtig godt miks af teknik og fysik. Vi er ligeledes glade for, at have denne transfer tidligt på plads forud for forberedelserne til den kommende sæson, hvor der venter vigtige kampe allerede i juli, lyder det fra Johan Lange.

Curiacki har oplevet stor interesse for Andrija Pavlovic, og det forlyder fra Serbien at såvel Rapid Wien som italienske Udinese har været inde i billedet.

FCK har imidlertid overtrumfet interessen fra de to klubber takket været et bud, som ligger på 11-12 mio. kr.

FCK's nye angriber, Andrija Pavlovic. (Foto: All Over Press)
FCK's nye angriber, Andrija Pavlovic. (Foto: All Over Press)

Agent afviser FCK-rygte - angriber for dyr til Danmark