Annonce:
Annonce:

FCK lukkede ned for Brøndby-kamp: Her er forklaringen

Mandagens møde mellem FC København og Brøndby i reserveholdsligaen blev af gode grunde ikke noget tilløbsstykke

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Forudsætningerne for at se fodbold var ikke optimale for de tilskuere, der mandag var mødt op på Frederiksberg for at overvære FC Københavns reserver spile mod Brøndbys ditto.

Opgøret foregik bag lukkede døre og i ly af træningsanlæggets indhegning, men fra FC Københavns side slår man fast, at den manglende gæstfrihed ikke har noget at gøre med tidligere episoder, hvor der har været ballade mellem de to tilhængergrupper.

Heller ikke den seneste optrapning i det københavnske hooligan-miljø mellem netop FCK- og Brøndby-grupperinger, som Ekstra Bladet nyligt har kastet lys over, har noget med valget at gøre.

FC Københavns pressechef, Jes Mortensen, fortæller således til Ekstra Bladet, der var på plads for at overvære dysten, at der ikke var foretaget noget ekstraordinært i forhold til afviklingen af kampen.

Annonce:

- Det er intet usædvanligt i, at vi har lukket for fans til vores reservekampe. Det har der stort set altid været, siger Mortensen.

Foruden 15-20 tilskuere, der forsøgte at nyde lidt fodbold gennem hegnet, var der også mødt en håndfuld vagter op, men sikkerhedskorpsets tilstedeværelse skal man ikke lægge noget i, påpeger Mortensen.

- Det har intet at gøre med tidligere hændelser. Det er standard-procedure. Der er altid et par vagter til stede på vores træningsanlæg, når klubben spiller reservekampe mod Brøndby, forklarer han.

Kom tæt på Superligaens nye stjerne: Derfor har Brøndby-juvel aldrig været bedre

57575784.jpg
Roligt på Frederiksberg
Opgøret, som gæsterne vandt 5-1 efter at have ført 3-0 ved pausen, foregik da også i fred og fordragelighed, hvorfor vagterne kunne tage derfra uden at have været i aktion.

Annonce:

På den led stod affæren i stærk kontrast til den stigende fokus, der er på hooligan-miljøet i Købehavn. En skare af ballademagere, som FC København ikke vil forenes med.

- Det tager klubben stærkt afstand fra, siger Jes Mortensen.

Det er ikke mere end et par uger siden, at FCK-fans overfaldt Brøndby-tilhængere i et klubhus, hvorefter der blev forsøgt iværksat en hævnakt på Hvidovre Hospital.

- Vi bliver nødt til at forholde os til, at der helt tydeligt er sket en optrapning blandt nogle af FCK og Brøndbys fans. Det må vi finde en måde at gøre på, siger Mogens Lauridsen, der er politiinspektør ved Københavns Vestegns Politi, om konflikten.

Heldigvis forløb alt fredeligt på Frederiksberg mandag eftermiddag, og Brøndby fik med sejren taget revanche fra de to holds tidligere møde i sæsonen, hvor FCK dengang vandt med 4-0.

Blandt målscorerne mandag var blandt andre Christian ’Gekko’ Jacobsen (2) og den svenske angriber Gustav Nilsson, der kom til Vestegnsklubben op til denne sæson.

Værterne fra FC København stillede op med flere etablerede Superliga-profiler som eksempelvis Stephan Andersen, Kasper Kusk og Danny Amankwaa. Det var dog ikke nok til at få point denne dag.

Kom helt tæt på det københavnske hooligan-miljø her:
Danske hooligans trapper op til krig

For to år siden blev FCK-fans angrebet af ukrainske hooligans under en Champions League-kamp. Se episoden her:

57575797.jpg

57575799.jpg

Analyse: Her er 10 forklaringer på FCKs succes 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: