FCK og FCM tager på træningslejr i Mellemøsten

Det bliver til en februar-tur for FCM og FCK som opvarmning til et spændende forår, hvor de to formentlig kommer til at spille en stor rolle i guldkampen igen.

FCk og FCM tager en tur til Dubai i februar. (Foto: Lars Poulsen)
FCk og FCM tager en tur til Dubai i februar. (Foto: Lars Poulsen)

Selvom træningslejre i Mellemøsten måske mest lyder som noget for lyssky grupperinger, så bliver det denne februar et yndet sted at tage hen for flere skandinaviske klubber. Sølv- og guldvinderne fra sidste sæsons Superliga, FC København og FC Midtjylland rejser nemlig begge derned, når vejret i Danmark bliver for koldt.

Superligaen 'Lortedommer' slår fast: Storskærme det værste jeg ved

Det skriver FC Midtjylland på deres officielle hjemmeside, hvor de både kan fortælle, at de skal deltage i træningsturneringen Dubai International Cup 2016. På turneringens hjemmeside kan man desuden også se, at FC København skal være med.

Det er en afvigelse fra de seneste år, hvor FC Midtjylland har været på tur til Algarve i Portugal. Men denne vinter bliver det altså til noget nyt, hvor midtjyderne skal forberede sig på en forårssæson i Superligaen og et nærtstående opgør med Manchester United i Europa League.

Alexander Fransson i rødt ser ud til at skifte til Basel i Schweiz (Foto: All Over Press) FC København FC København misser svensk guldhelt

Udover de to danske hold, så er de norske mestre fra 2014-sæsonen, Molde, også med i turneringen, mens tre svenske klubber i form af IFK Göteborg, AIK Stockholm og Champions League-holdet fra dette efterår Malmö FF er med i turneringen.

FC Midtjyllands modstandere i turneringen og datoer er som følger:

1. februar FC Midtjylland - AIK Stokholm
4. februar FC Midtjylland - IFK Gøteborg
9. februar FC Midtjylland - Malmø FF

På turneringens hjemmeside står blot Malmö og AIK som modstandere for FC København.

16 kommentarer
Vis kommentarer