FCK på Silkeborg-rov: Lune på endnu en ligalandsholdsspiller

Først var det Robert Skov. Nu kan endnu en Silkeborg-spiller være på vej til hovedstaden

Robert Skov (th) vil gerne trække Jens Martin Gammelby med til FCK. Foto: Jens Dresling
Robert Skov (th) vil gerne trække Jens Martin Gammelby med til FCK. Foto: Jens Dresling

Robert Skov kan ende med at få selskab i hovedstaden af nok en Silkeborg-spiller.

Ekstra Bladet forstår, at den spændende Silkeborg-back Jens Martin Gammelby er et yderst varmt navn i FC København, når klubben overvejer hvilke spillere, der kan afløse Peter Ankersen.

Overvejelserne omkring ligalandsholds-spilleren hænger nøje sammen med aftalen med Robert Skov.

Duoen Gammelby-Skov supplerer hinanden fantastisk i Silkeborg, og Robert Skov skulle i forhandlingerne om sin overgang have talt varmt for, at makkerparret kunne genforenes i Parken.

Det spiller ind i FCK's overvejelser omkring Jens Martin Gammelby, at FC Midtjylland er tæt på at sælge sit forsvarstalent Rasmus Nissen til Ajax, og dermed er der udsigt til konkurrence om angrebsivrige Gammelby. Umiddelbart er ulvene dog ikke inde i kampen om Silkeborg-spilleren, da topholdet i foråret ventes at satse på talentfulde Mads Døht Thychosen, der netop er vendt retur fra AC Horsens.

FC København er imidlertid ikke helt afklarede omkring interessen for Silkeborg-backen, hvilket understreges af, at der ikke blev lavet en dobbelt-handel med Silkeborg, da overgangen med Robert Skov blev forhandlet på plads.

Peter Ankersen er efter planen i gang med sit sidste halvår i FCK. Han gav allerede i sommer udtryk for udlængsel, og Ståle Solbakken er indstillet på at efterkomme det ønske til sommer.

FCK-manageren overvejer imidlertid også, om stortalentet Mads Roerslev er moden nok til at få chancen. Ståle Solbakken har i ugens løb slået fast, at Mads Roerslev er parat til at træde ind i Superligaen.

Jens Martin Gammelby forventes at koste omkring 10 mio. kr.

Se også: Iskold Ståle lader fire mand blive hjemme: - De er ikke med i vores planer

Se også: FC København henter Silkeborg-stjerne

Se også: Superliga-svensker sænker Danmark - én presser sig ind i VM-varmen

Se også: Silkeborg afviser flere bud på spillere

205 kommentarer
Vis kommentarer