FCK-profil: Vi kan køre Brøndby over

FC Københavns midtbanemand Youssef Toutouh ser frem til søndagens derby

FC København render ind i Brøndby to gange på fire dage. Første gang i Parken søndag. (Foto: Jens Dresling)
FC København render ind i Brøndby to gange på fire dage. Første gang i Parken søndag. (Foto: Jens Dresling)

Youssef Toutouh er inde i en god periode for FC København for tiden.

Han er startet inde i de seneste tre Superliga-kampe og er dermed kommet tættere på den startopstilling, han stræber efter at være en del af uge efter uge.

Derfor er midtbanemanden godt tilfreds med tilværelsens ulidelige lethed i øjeblikket.

- Jeg har været utrolig glad for det. Jeg har spillet nogle forskellige positioner; både til venstre, til højre og i midten, men det er lige meget, hvor han putter mig hen, jeg er bare tilfreds med at spille. Vi har nogle vigtige kampe i det næste stykke tid, og jeg håber selvfølgelig, at jeg får chancen igen, siger Youssef Toutouh til tipsbladet.dk.

FC København har dog været inde i en lidt mere hakkende periode med nederlag til FC Nordsjælland samt uafgjorte kampe mod Randers og i pokalturneringen mod Brøndby.

- Bortset fra kampen mod FC Nordsjælland er det gået fint. Vi havde en nedtur i Nordsjælland, men vi rejste os i Parken mod SønderjyskE. Vores spil fungerer stadig, men det er måske bedre på hjemmebane end på udebane. Vi har scoret flere mål på hjemmebane, men en 1-0-sejr på udebane er ikke dårligt. Selvfølgelig vil vi gerne vinde hver gang, og vi kan godt tage et step op, siger Toutouh.

Husker du Toutouhs frisparks-drøn fra sidste år?

Først venter dog en hjemmekamp mod Brøndby i Superligaen på søndag, og Youssef Toutouh ser frem til det specielle opgør.

- Jeg har været her i lang tid, og jeg er født i København. De kampe betyder alt for mig, og jeg ved, hvor meget det betyder for fansene og klubben. Det er nogle perfekte kampe at være med i. Stemningen er fantastisk, og der er kun en ting, der tæller: Vi skal vinde, fastslår midtbanemanden.

Han har stor respekt for Brøndby, selvom FC København ligger over rivalerne i tabellen.

- Vi kender alle sammen Brøndby. Det kan godt være, at de har haft en lille krise med trænere og så videre, men de har nogle gode fodboldspillere. Det så vi også i Parken. Hvis vi giver dem plads og tid, har de fantastiske fodboldspillere. Vi skal spille som vi gjorde i den sidste time af sidste kamp mod dem. Det skal foregå på vores præmisser. Vi skal have bolden. Så er jeg sikker på, at vi kører dem over, siger Toutouh, der håber at tage sæsonens første sejr over Brøndby på søndag.

- Det vil betyde alt. Det er vigtigt. Alle sejrer tæller, men det er lidt ekstra mod Brøndby. Vi er på hjemmebane igen, og jeg håber, at stemningen bliver fantastisk og vores hjemmepublikum går helt amok. Så er jeg sikker på, at vi vil gøre alt for at vinde, siger han inden det er kommet frem, at søndagens derby bliver uden Brøndby-tilskuere.

27 kommentarer
Vis kommentarer