FCK sælger midtbaneprofil

FCK's brasilianske midtbanespiller Claudemir fortsætter karrieren i belgiske Club Brugge

Claudemir er blevet solgt til FC Brügge. (Foto: Lars Poulsen)
Claudemir er blevet solgt til FC Brügge. (Foto: Lars Poulsen)

Claudemir har spillet sin sidste kamp for FC København.

Den brasilianske midtbanespiller, der kom til FCK i 2010 fra hollandske Vitesse, er blevet købt fri fra de danske vicemestre et halvt år før kontraktudløb af belgiske Club Brugge.

AIK Stockholm har mange trofaste fans. Omkring 2000 fulgte holdets første træning - i minusgrader! (Foto: AP) Skandinavien Kan I slå den, FCK og Brøndby? 2000 fulgte svensk holds træning

Claudemir kom til København i 2010 fra hollandske Vitesse, og han fik efter ankomsten hurtigt en central rolle hos de dengang danske mestre, som han både var med til at spille frem til yderligere to mesterskaber samt to gruppespil i Champions League, hvor det endda også blev til en 1/8-finale i debutsæsonen, hvor han blandt andet stod for et perlemål mod Barcelona.

Det kan du se her:

- Claudemir har i sine fire en halv sæson bidraget enormt til fællesskabet i FC København. Han har altid givet 100 procent for FCK, hvilket har ført til mesterskaber, pokaltitler og store kampe i UEFA Champions League. Det er vi alle taknemmelige for.

- Vi er samtidig glade for, at vi kan sende ham videre til en kvalificeret klub som Club Brugge, samtidig med at vi får penge for en spiller, der spiller på en position, hvor vi er stærkt besat. Vi ønsker Claudemir al mulig held og lykke, siger manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Franco Mussis fik et par træningskampe og blot 33 betydende minutter for FCK, inden de sendte ham til Genoa. Nu kommer han retur - men er allerede igen på vej hjem til Argentina. (Foto: Jakob Jørgensen) FC København Genoa sender FCK-flop retur

Aftalen forudsætter blot, at Claudemir består lægetjekket i den belgiske klub, hvilket forventes at ske inden for de næste par dage.

FCK mødte belgierne to gange sidste efterår i Europa League-gruppespillet. Den første kamp i Belgien endte 1-1, mens FCK blev ydmyget i den anden kamp på hjemmebane, hvor Club Brugge vandt med 4-0.

Claudemir nåede at optræde 183 gange for FCK og score 14 mål. 

0 kommentarer
Vis kommentarer