Annonce:
Annonce:

FCK slår storhold: Drømmekamp af nyindkøb

Robert Skov scorede et mål og lavede en assist, da FC København vandt 2-1 over Shakhtar Donetsk i Dubai

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

FC København har foreløbig kun forstærket sig med Robert Skov i dette transfervindue, og det skal blive spændende at se, hvad den tidligere Silkeborg-spiller kan udrette i den hvide trøje.

Tirsdag eftermiddag viste han særdeles lovende takter, da FC København rundede træningslejren i Dubai af med en sejr over den ukrainske storklub Shakhtar Donetsk. FCK vandt 2-1, og Robert Skov både scorede og assisterede.

Artiklen fortsætter under billederne (Fotos: Tariq Mikkel Khan)

 

Robert Skov bragte FC København foran i slutminutterne af første halvleg, da et indlæg via en Shakhtar-spiller susede hele vejen i netmaskerne. I starten af anden halvleg var Skov på pletten igen, da han fandt holdkammeraten Peter Ankersen, som med et hovedstød gjorde det til 2-0. Det lykkedes Shakhtar Donetsk at få reduceret, men FCK vandt altså kampen 2-1.

Træner Ståle Solbakken er godt tilfreds.

Annonce:

- Der har været fin fremgang, og i dag møder vi tilmed det bedste af de tre hold. Shakhtar er efter min mening en tand bedre end Zenit, og når de spiller hurtigt, så går det virkelig stærkt, siger manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

- Det så vi i første halvleg, hvor de startede med deres første-11'er. Men vi forsvarer os godt og har også selv nogle fine angreb. Vi holder dem nede på fire-fem chancer, og skaber også en del del selv, så jeg er fint tilfreds. Det var en god præstation i dag, siger Solbakken

Næste gang, FCK går på banen, står der for alvor noget på spil. Det er på søndag, når løverne møder Brøndby IF i DBU Pokalen.

Ny FCK-profil: Derfor valgte jeg udlandet fra

Vinterens transfervindue: FCK

Tilgange:

Aboubakar Keita (Halmstad - lejeaftale slut)

Robert Skov (Silkeborg)

Afgange:

Tom Høgli (Kontraktudløb, Tromsø)

Benjamin Verbic (Dynamo Kiev)

Mads Bidstrup (RB Leipzig)

Nicklas Røjkjær (Viborg)

Fire afgørende dage: Sådan lukker din Superliga-klub transfervinduet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... SE BILLEDERNE

Annonce:
Annonce: