Annonce:
Annonce:

FCK slog Malmø i ondt opgør

Det kogte over flere gange i varmen i Dubai – særligt Malmøs Markus Rosenberg var involveret i bataljerne i den store nordiske krig, som endte med en 1-0-sejr til FCK

Der blev gået til stålet, da to af Skandinaviens titaner tørnede sammen. (Foto: Ole Steen)
Der blev gået til stålet, da to af Skandinaviens titaner tørnede sammen. (Foto: Ole Steen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

DUBAI (Ekstra Bladet): De deler hotel i Dubai, men vælger næppe at bruge fredag aften sammen…

For der er ikke meget kærlighed mellem FC København og Malmö FF, og det kunne ses på banen, da de to klubber mødtes i træningsturneringen Dubai International Cup.

Der var flere grove frispark, en hel del skubben og masser af mundhuggeri i den store nordiske krig, som FC København trak sig sejrrigt ud af med en 1-0-sejr på en scoring af Thomas Delaney kort før pausen.

På den anden side af sundet er Malmø-tilhængere ikke pjattede med FCK, og stjernen Markus Rosenberg har taget det ilde op, at hans tidligere holdkammerat Erik Johansson har kaldt sin nye arbejdsgiver en større klub end Malmø.

Santander stjæler bolden fra en passiv Malmö-spiller - og FCK sejren far de svenske naboer. (Foto: Ole Steen)
Santander stjæler bolden fra en passiv Malmö-spiller - og FCK sejren far de svenske naboer. (Foto: Ole Steen)

Derfor var der også nogle regnskaber, der skulle gøres op, da klubberne fredag mødtes i Dubai.

Annonce:

De to holds spillere var tændte i varmen på The Sevens Stadium midt i ørkenen, og et par gange kogte det over, og særligt Malmøs Markus Rosenberg var i dårligt humør.

Kasper Kusk ramte efter ti minutter svenskeren, så det kunne høres helt oppe på tribunen, og den tidligere landsholdsangriber svarede igen med at råbe og skrige og stange til nordjyden.

Så var vi ligesom i gang, og flere spillere blandede sig straks i festlighederne og sendte den stakkels, lettere overmatchede lokale dommer på overarbejde. Der var nok at holde styr på.

FCK-anfører Thomas Delaney nedlagde en synligt irriteret Vladimir Rodic midt i halvlegen og fik selv én på kæben af Magnus Wolff Eikrem kort efter.

Et par gule kort til svenskerne fik dog lagt en dæmper på de værste uroligheder, og der blev da også spillet fodbold, og FCK var bedst i den intense, men chancefattige 1. halvleg.

Nicolai Jørgensen testede sin tidligere holdkammerat Johan Wiland med et godt frispark efter et kvarter, og FCK var i det hele farlige på dødbolde.

Annonce:

Det var da også efter et hjørnespark, at københavnerne kort før pausen kom foran. Nicolia Jørgensens hovedstød blev i første omgang blev blokeret, men han var selv først over den løse bold i Malmø-feltet.

Den sendte han i en bue ind i det lille felt, hvor anfører Thomas Delaney flot steg til vejrs og headede FCK foran1-0.

Superligaens førerhold, der stillede med det tunge kavaleri i de første 65 minutter, fortsatte dominansen efter pausen, men det var småt med chancerne i begge ender.

Her er 29 gratis spillere til din klub

Til gengæld fortsatte de mange, små hårde kampe i kampen, og det endte i tumult midt i 2. halvleg.

Nicolai Jørgensen lavede et hårdt frispark på en Malmø-spiller helt ude ved sidelinjen, og det fik en rasende Rosenberg til at sætte en endnu værre benbrækker-tackling ind på FCK’eren.

Så var der ellers dømt igen råben og skubben i en stor klump, og andre dommere havde nok uddelt mere end et gult til Jørgensen og Rosenberg.

Annonce:

Det sluttede dog utroligt nok med 22 spillere på banen – og med en 1-0-sejr til FC København i holdets første kamp i Dubai international Cup.

FCK sender forsvarsspiller væk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: