FCK smadrer banen i Parken

De næste 14 dage træner FCK-truppen på græs i Telia Parken - banen skal alligevel skiftes inden forårssæsonen

Kasper Kusk blev sendt på røven af et af de ældste tricks fra træningsbanen. Jørgensen og Delaney kunne åbenbart ikke lade være...

Mandag var det kunststofbanen på FCK’s anlæg, der lagde underlag til årets første træning, men de næste 14 dage rykker truppen ind i Telia Parken og træner på græs.

Det vil på denne tid af året betyde, at banen formentlig bliver smadret til ukendelighed, men det gør ikke så meget.

- Vi har alligevel planlagt, at vi skal have skiftet banen inden sæsonstarten, så nu kan spillerne få 14 dage på græs derinde, forklarer pressechef Jes Mortensen.

Se også: FCK-profils agent afviser Palermo-bud: Vi sigter højere

- På den måde skåner vi også træningsbanerne på anlægget, som måske ville blive ødelagt i opstarten.

- Så når vi nu har valgt at få skiftet græsset i Telia Parken inden forårsstarten, kan vi lige så godt give spillerne muligheden for at træne derinde så længe, siger Jes Mortensen.

FCK-truppen drager i begyndelsen af februar på træningslejr under noget varmere himmelstrøg i Dubai, hvor der venter testkampe mod Malmö FF, AIK Stockholm og muligvis FC Tokyo.

Inden da spiller FC København testkamp mod Lyngby Boldklub på egen bane 30. januar.

Forårssæsonen starter for FCK's vedkommende 28. februar, når de møder Esbjerg fB på hjemmebane.

Det er op til Daniel Agger at afgøre, hvad han vil. Brøndby må vente på hans beslutning. Den situation er ikke mange af de 82 andre med kontraktudløb til sommer. Flere af dem skal på klubjagt de kommende måneder. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Her er Superligaens store ta' selv bord

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere