Annonce:
Annonce:

FCK smadrer transferrekord: Her er prisen på Ståles unge darling

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger betaler Ajax i omegnen af 26 mio. kr. for 17-årige Victor Jensen. Beløbet kan stige betragteligt, hvis han får succes i den hollandske klub

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

I FC København vidste de godt, at havde fat i en guldklump.

For nok er det de færreste i fodbold-Danmark, der kender Victor Jensen. Men det kommer de til!

For den 17-årige offensiv-spiller er et talent ud over det sædvanlige.

Derfor ville manager Ståle Solbakken også meget gerne have beholdt ham, og Ajax har måttet betale dyrt for unge Jensen, der nu med afstand er den dyreste spiller under 18, som en dansk klub nogensinde har solgt.

Victor tweet FCK

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger betaler Ajax godt 3,5 mio. euro - ca. 26 mio. kr. - for teenageren, og det beløb kan endda stige betragteligt henover de kommende år.

De danske mestre har sikret sig en lang række klausuler i aftalen med hollænderne, som bliver udløst, hvis stortalentet bliver den ventede succes i sin nye klub.

Annonce:

Ståle Solbakken var så overbevist om den unges mands kvaliteter, at han over for den samlede FCK-trup præsenterede Victor Jensen ’som sin nye favoritspiller’, da stortalentet tidligere på sæsonen skulle træne med førsteholdet for første gang.

61103601.jpg
Victor Jensen nåede et træne med flere gange i foråret og ville have fået debut på Solbakkens mandskab i den kommende sæson, hvis ikke Ajax havde været ude med fangearmene – og det store checkhæfte.

- Når vi udvikler så dygtige spillere, så stiger interessen udefra også, og her udtrykte Victor, at han gerne ville prøve sig af i udlandet.

- Vi har fået et helt ekstraordinært stort tilbud og dermed bliver økonomisk rigtigt godt kompenseret af Ajax for handlen - både på kort og potentielt på langt sigt, siger Ståle Solbakken, der har forhandlet aftalen med Ajax på plads.

Victor Jensen beskrives som en komplet offensiv-spiller, der sparker godt med begge ben. Han er hurtig, driblestærk og kan bruges både på kanten og helt fremme.

Annonce:

På FCK’s U19-hold har han spillet enten højrekant eller helt på toppen, og selv om han ikke er blandt de største, har han en imponerende fysisk kapacitet og er i stand til at tage mange højintense løb.

Desuden er han professionel i sin tilgang til fodboldlivet, og den indvendige del af hovedet fejler bestemt ingenting.

I Ajax kommer han til at gå i fodsporene på spillere som Viktor Fischer, Christian Eriksen og Kasper Dolberg.

Fischer var i øvrigt indtil fredag aften indehaver af rekorden som den danske spiller under 18, der var blevet solgt for det største beløb.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger fik FC Midtjylland ca. 10,5 mio. kr., da de 2011 solgte den nuværende Middlesbrough-spiller til Ajax.

Den rekord smadrer Victor Jensen og FC København nu noget så eftertragteligt.

Den kommende Ajax-spiller skulle søndag have spillet sæsonens sidste kamp for FCK’s U19-hold mod Brøndby, men rekordtransferen betyder, at han ikke er med mod rivalen.

Han rejser i den kommende uge til Amsterdam for at gennemgå lægetjek og få forhandlet de sidste personlige detaljer på plads.

Annonce:

Det er Ajax’ danske talentspejder John Steen Olsen, der i sin tid også sendte Zlatan Ibrahimovic til Holland, der har anbefalet hollænderne at slå til nu.

Victor Jensen starter på Ajax’ U19-hold efter sommerferien, men som det så mange gange er set, kan det gå stærkt med de unge talenter i Amsterdam-klubben.

Og med en prisskilt i omegnen af 26 mio. kr. vil forventninger være store til spilleren, som manager Ståle Solbakken ikke nåede at have som darling ret længe...

FC København har haft en fantastisk flot sæson med både mesterskab og pokaltitel. Se den sidste pokal blive spillet hjem her:

Superligaen penge-amok: Har fået fire milliarder kr.

Bendtner i Parken? Her er FCK's vej til Champions League

Robin Olsen vil gerne sælges: Klubber står klar til at købe mig

Cornelius' afskedsløfte: Kun FCK for mig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: