FCK-spiller solgt

Uros Matic er endegyldigt fortid i FC København, der ikke har brugt serberen de seneste to sæsoner.

Uros Matic (tv) er solgt til Aserbajdsjan. Foto: Jens Dresling
Uros Matic (tv) er solgt til Aserbajdsjan. Foto: Jens Dresling

Midtbanespilleren Uros Matic fortsætter karrieren i Qarabag FK i Aserbajdsjan.

FC København oplyser søndag, at klubben har solgt den 30-årige serber, der aldrig fik det store gennembrud i superligaklubben.

Matic har været udlejet gennem de seneste to sæsoner.

- Vi lykkedes i fællesskab ikke med at få ham rigtigt integreret i vores måde at spille fodbold på, siger manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

- Han var god i kampe med en mere åben slagudveksling, og han udviklede også sit spil i små rum, men ikke så meget, som han og vi håbede på.

- Det bærer vi også en del af ansvaret for, og vi går hver til sit helt uden hard feelings, siger nordmanden.

Serberen kom til FCK i januar 2017 fra østrigske Sturm Graz, men halvandet år senere blev han udlejet til Austria Wien. I den seneste sæson har Matic optrådt for Apoel FC i cypriotisk fodbold. Det blev til 39 kampe for FCK.

Uros Matic er færdig i FC København. Foto: Jens Dresling
Uros Matic er færdig i FC København. Foto: Jens Dresling

Ståle Solbakken i en sammenbidt version under kampen i Parken mod AGF, som jyderne vandt 4-2 - så de for en stund havde overhånden i forhold til sølvmedaljerne. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Her hopper kæden af, Ståle!

Sådan har Ekstra Bladets ekspert blandet kortene til den sidste runde Sport og Spil Advarer inden sidste runde: Begå ikke den fejl

 

90 kommentarer
Vis kommentarer