Annonce:
Annonce:

FCK-stjerne på lånt tid: Vil tilbage til Ajax

Mohamed Daramy ser gerne en retur til Ajax, når hans lejeophold i FC København er slut

Mohamed Daramy scorede målet til 2-0 i sejren over Viborg. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Mohamed Daramy scorede målet til 2-0 i sejren over Viborg. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Det var på ingen måde nogen dans på roser, da Mohamed Daramy tørnede ud for den hollandske storklub Ajax Amsterdam i sidste sæson.

Det mislykkede ophold resulterede i, at Mohamed Daramy i sommer valgte at tage hjem til FC København på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Nu har den lynhurtige kantspiller igen fundet fødderne, og han leverer uge efter uge imponerende præstationer på banen for københavnerne.

Men om få måneder kan det allerede være slut, når lejeaftalen ophører - og spørger man Daramy selv, ser han gerne en retur til Ajax frem for et permanent skifte til FCK.

- Jeg vil gerne som planen. Tilbage, siger den unge kantspiller.

- Lige nu fokuserer jeg på her. Jeg er i FCK og er FCK-spiller på leje nu. Jeg ved ikke, hvad der sker. Som planlagt skal jeg tilbage. Og så må jeg jo tage den derfra. Lige nu fokuserer jeg bare på her, lyder det fra Mohamed Daramy, efter han endnu engang kom på tavlen for FCK i sejren over Viborg søndag.

Selvom Mohamed Daramy i øjeblikket brænder banen af i Superligaen, så er der ingen løbende dialog med den hollandske storklub.

- Det er et stykke tid siden, jeg har skrevet med dem. Jeg skrev med dem, inden vi startede op (på forårssæsonen, red.). De sagde bare tillykke med, at det går godt, og at jeg bare skal fortsætte. Og så vil de komme ind og se nogle kampe. Så har jeg ikke snakket med dem siden, siger Mohamed Daramy.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: