Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

FCK-stjerne skal væk igen: Afslører krav til sine bejlere

Landsholdsangriberen Andreas Cornelius skifter formentlig til udlandet til sommer, og det bliver ikke til en klub, der frister en tilværelse i bunden af ligaen

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

17. apr 16:00 Brøndby IF - FC København

SuperligaenStadion: Brøndby Stadium, Danmark Dommer: Michael Tykgaard
Brøndby IF
0
1
Slut
FC København

I sin gennembrudssæson i 2012/13 scorede Andreas Cornelius 18 gange i Superligaen, men selv om måltotalen kun er den halve i denne sæson, mener FCK-angriberen, at han er langt bedre nu end dengang. 

- Jeg synes, at jeg viser det bedste i min karriere indtil nu, men med den alder, jeg har, ville det også være mærkeligt, hvis ikke jeg udviklede mig og blev bedre og bedre.

- Jeg har lært at bruge min fysik bedre og laver færre fejl. Rutine betyder meget, og det er ikke sådan, at jeg skal lave noget om i mit spil. Jeg skal bare blive endnu bedre til det, jeg kan, siger den 24-årige angriber, der i denne sæson har taget store skridt. 

I derbyet mod Brøndby, der endte med en FCK-sejr på 1-0, var han banens bedste. Et monster, kaldte manager Ståle Solbakken ham, mens flere af holdkammeraterne talte om ’bæstet Cornelius’.

Foto: Jens Dresling.
Foto: Jens Dresling.

Hans præstationer i Superligaen og i Europa har fået talentspejderne til at sætte krydser ud for FCK’s 11’er, der efter alt at dømme snart er fortid i hovedstaden.

- Planen, da jeg tog hjem fra Cardiff, var, at jeg skulle ud igen. Og det vil da ikke være helt dårlig timing nu.

- Hvad drømmer du om?

- Jeg har ikke så meget med, at det skal være den eller den liga. Jeg har mere fokus på den klub, jeg kommer til. Det skal være en god klub, der ligger stabilt i en god liga.

- Det skal være et hold, der har bolden meget, kontrollerer kampene og skaber mange chancer. Lidt ligesom med FCK. Det skal ikke være et hold, der ni ud af ti gange møder et hold, der er bedre end dem selv. Det har jeg prøvet!, siger Andreas Cornelius med et grin.

Han fik et halvt år i Premier League-bundklubben Cardiff, og selv om han med sin fysik passer godt til engelsk fodbold, kunne hans fremtid ifølge Ekstra Bladets oplysninger meget vel ligge i Bundesligaen.

Se også: Øl er okay ... men ikke flere rotter, tak!

Se også: Helt til rotterne: Derby-stunt skraber bunden

Se også: Se tv-klippet her: FCK-spillere bombarderet med rotter

Se også: FCK ødelagde Brøndbys Mukhtar-fest

Rafael van der Vaart er med afstand Superligaens bedst betalte spiller. Foto: Polfoto. Sport og Spil Her er oversigten: Så meget tjener de fem bedste i din Superligaklub

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen