FCK-stjerne tog på pub efter nederlag: Undskyldte til tilhængerne

Viktor Fischer lagde søndag aften turen forbi Old Irish på Frederiksberg, hvor mange FCK'ere havde set deres hold tabe til Brøndby. Landsholdsreserven undskyldte sæsonens fjerde derby-nederlag

Viktor Fischer slog et smut forbi Old Irish efter FCK's derbynederlag til Brøndby. Her undskyldte den offensive profil endnu et nederlag til rivalen. Foto: Jakob Jørgensen
Viktor Fischer slog et smut forbi Old Irish efter FCK's derbynederlag til Brøndby. Her undskyldte den offensive profil endnu et nederlag til rivalen. Foto: Jakob Jørgensen

Viktor Fischer gik på pub efter FCK's derby-nederlag i Brøndby.

Men det var ikke for at drukne sorgerne, at landsholdsreserven søndag aften valgte at slå et smut forbi Old Irish på Smallegade på Frederiksberg.

Mange FCK'ere fulgte derby-slaget på pubben, da FCK-fans var udelukket fra søndagens opgør på Vestegnen. Og Viktor Fischer ville gerne høre, hvordan de havde oplevet kampen og samtidig give dem en undskyldning for, at det endnu en gang blev til et nederlag til lokalrivalen.

To gange tabte FC København i efteråret, og i foråret har Brøndby slået dem i både pokalen og i mesterskabsspillet.

Det overraskende stjernebesøg vakte glæde på en ellers trist FCK-dag. I hvert fald hos Sascha Lydik Kornerup-Koch, der fik en selfie med den nye store profil i hovedstaden.

'Simpelthen klasse af Viktor Fischer at komme forbi og spørge os om kampen samt komme med en "undskyldning" for resultatet', skriver hun på Instagram.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Sascha Lydik Kornerup-Koch og fået tilladelse til at bruge hendes Instagram-opslag i forbindelse med denne artikel.

Viktor Fischer blev månedens Superliga-spiller i marts og har fået en glimrende start på tilværelsen som FCK'er. Han fremtvang straffespark på Brøndby Stadion og har i otte Superliga-kampe lavet tre mål og stået bag fem assist.

Samtidig har han uden for banen fremstået som den mest profilerede FCK'er og med sin kække fremtoning vundet mange hjerter i hovedstaden.

Og søndagens spontane pub-besøg har næppe skadet hans popularitet i FCK-kredse.

Viktor Fischer har stået bag en af sæsonens bedste dribleture. Se eller gense den her:

Se den vilde dribletur: Viktor Fischer deler parkeringsbøder ud til AGF'ere på stribe

Se også: Hylder FCK-stjerne efter Brøndby-bank: Stinker af klasse og kvalitet

Ståle Solbakken må konstatere, at to gode FCK-kampe mod FC Midtjylland og Brøndby ikke har kastet et eneste point af sig. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix FC København - 15. apr. 2018 - kl. 23:12 Vred Ståle efter derbynederlag: ’Er du seriøs eller...!?'

161 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen