FCK-stjerne trækker i land: Se den morsomme undskyldning

Peter Ankersen ændrer forklaring efter gårsdagens overraskende udmelding

Ståle Solbakken har af flere omgange meldt ud, at Peter Ankersen ikke vil blive solgt i sommerens transfervindue. Derfor kom det som en overraskelse for de fleste, da man i Farum i går kunne høre den nykårede mester sige, at han ville væk.

- Der er en masse fokus på vores spillere, efter vi har haft en god sæson i både Champions League og Europa League, men nu må vi se, hvordan det hele ender. Første fokus er at få sluttet godt af i FCK, og så må vi se, hvad der sker til sommer - jeg har selv meldt ud, at jeg gerne vil ud, men hvis det rette tilbud ikke kommer, så bliver jeg selvfølgelig, sagde Peter Ankersen til Canal 9.

Se Brøndby-keeperens stikpille til holdkammeraterne:

Forsvarsspilleren skrev i 2016 en kontrakt, der løber frem til 2020, efter han havde haft to mindre succesfulde år i den østrigske mesterklub FC Red Bull Salzburg.

- Ståle er så glad for mig, og jeg betyder meget for truppen, og nu er jeg også blevet viceanfører. Det er derfor, han gerne vil beholde mig. Men som jeg har sagt til de andre drenge, så skal man smede, mens jernet er varmt. Jeg kommer til at lægge pres på Ståle for at komme videre, fortsatte den 26-årige tørt.

Men nu ser det ud til, at det hele bare var for sjov, og at Peter Ankersen på ingen måde er på vej videre fra F.C. København. I hvert fald har han i dag lagt et billede på Twitter, hvor han sparker sin egen transfer til hjørne og undskylder sig med, at det var en joke.

Peter Ankersen twitter

Det var dog ikke kun drillende ord, der kom i interviewet i går, der var også plads til ros til den nuværende klub.

- Set over sæsonen så har jeg ikke været med til noget bedre. Vi spillede rigtigt godt i Champions League, vi spillede okay i Europa League. Samtidig har vi haft fuldt fokus på Superligaen, hvor vi stadig er ubesejrede. Så det overgår selvfølgelig alt andet, jeg har prøvet, afslutter Ankersen.

Selvom det ser ud til, at Peter Ankersen ikke skal nogen steder, så er der andre, der er på vej væk: Midt i guld-rusen: ’Ståle kan sælge hele holdet’

F.C. København har haft en fremragende sæson. Se her, hvor de topper i Europa: FCK når nye højder: Her topper de i hele Europa 

Efter mesterskabskampen blev afgjort i går, er en tv-vært kommet i strid modvind: Fodboldfans raser mod tv-vært - her er hendes svar

Det er ikke kun i FCK, at der kan komme stor udskiftning i truppen, også hos sølvvinderne fra Vestegnen, kan der ske ændringer: Helt hold kan forsvinde fra Brøndby til sommer

Se her, hvilke spillere der er de mest salgbare i Superligaen: