FCK-stjernens nedtur total: Nu er hans navn fjernet

FCK har end ikke registreret Youssef Toutouh til Superligaen, og han må nøjes med reserveholdsfodbold resten af sæsonen. Midtbanespilleren har ifølge Ekstra Bladets oplysninger afvist et skifte til svensk traditionsklub

Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Youssef Toutouh har spillet sin sidste kamp i FC København. I hvert fald i denne omgang.

Godt nok er den 25-årige midtbanespiller på papiret fortsat en del af Ståle Solbakkens trup, men han er så langt fra at være en del af nordmandens planer, at han end ikke er registeret til forårets Superliga-kampe.

Hver klub skal indsende en såkaldt A-spillerliste til DBU med maksimalt 25 navne. På FCK’s liste er der 21 navne, men Youssef Toutouhs er ikke iblandt.

Listen skal indsendes og godkendes inden sæsonstart eller turneringshalvåret og kan efterfølgende kun ændres inden for de åbne transferperioder.

Det betyder, at den tidligere så succesrige FCK’er ikke er spilleberettiget til Superligaen, og han må nøjes med at træne og spille lidt reserveholdskampe i de sidste måneder af kontrakten med københavnerne.

Youssef Toutouh har i et stykke tid haft udlængsel, men det lykkedes ikke at komme af sted i sommer.

Der var derfor lagt op til et vintersalg, og sammen med Martin Pusic, Danny Amankwaa og Nicklas Røjkjær var Toutouh ’fritaget’ fra klubbens træningslejr til Dubai.

De fire fik i stedet fri til at finde sig en ny arbejdsgiver. Det lykkedes for Pusic (AGF), Amankwaa (Hearts) og Røjkjær (Viborg), men altså ikke for Toutouh.

Youssef Toutouh har spillet 15 kampe i denne sæson. Han var senest i aktion i november mod SønderjyskE, men kommer ikke til at spille mere i denne sæson. Foto: Jens Dresling
Youssef Toutouh har spillet 15 kampe i denne sæson. Han var senest i aktion i november mod SønderjyskE, men kommer ikke til at spille mere i denne sæson. Foto: Jens Dresling

Det var derfor – med Ståle Solbakkens ord – en fortvivlet dreng, som ventede, da FCK vendte hjem fra træningslejren, og fortvivlelsen er næppe blevet mindre hos dribleren.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Toutouh ellers haft nogle muligheder for at slippe væk fra FCK.

Traditionsklubben IFK Göteborg har været meget interesserede i at hente midtbanespilleren til Allsvenskan, men øjensynligt har det ikke været interessant nok for Toutouh.

FCK var ellers indstillet på at lade ham gå for et beskedent beløb.

Youssef Toutouh kan fortsat nå at slippe væk i dette forår, men tiden er ved at løbe ud, og mulighederne er begrænsede. I både Sverige og Norge lukker transfervinduet onsdag 4. april, mens det i USA er åbent frem til 1. maj.

Det er dog ikke denne sæson, som Youssef Toutouh bliver solgt på. Som resten af FCK-holdet indledte han elendigt efter sommerferien og var meget langt fra det niveau, der for bare et års tid siden fik folk til at tale om landsholdet.

Toutouh spillede senest Superliga-fodbold midt i november, da han fik en halvleg i FCK's 0-3-nederlag til SønderjyskE i Haderslev. Det var hans 171. kamp i den hvide trøje.

Midtbanespilleren er med, når et ungt FCK-reservehold tirsdag møder Helsingør i Parken.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Tennis-baben Malou: Her er historien om bryst-billedet

Storklub skylder penge - FCK-profils bankkonto lukket

Kæmpe cadeau til Christian Eriksen: Bedst i Europa

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+