FCK udlejer topangriber til russisk klub

Marvin Pourie er blevet udlejet fra FCK til FC Ufa i Rusland. Det er angriberens tredje udlejning fra FCK

Marvin Pourie har ikke formået at slå sit navn fast i FC København. Nu udlejes han for tredje gang. (Foto: Jakob Jørgensen)
Marvin Pourie har ikke formået at slå sit navn fast i FC København. Nu udlejes han for tredje gang. (Foto: Jakob Jørgensen)

Den tyske angriber Marvin Pourie er for tredje gang i sin FCK-tid blevet udlejet.

Denne gang er det til den russiske klub FC Ufa i Ruslands bedste fodboldrække, hvor han bliver holdkammerater med Sylvester Igboun, der i sommerpausen er skiftet fra FC Midtjylland.

Det oplyser FC København på klubbens hjemmeside. Skiftet betyder samtidig, at angriberen bliver taget ud af den FCK-trup, der fredag aften spiller topkamp mod FC Midtjylland i Alka Superligaen.

Se også: Før topbraget FCM-FCK: Jyder dominerer drømmehold

24-årige Marvin Pourie kom til FC København i sommeren 2013 fra Silkeborg, men opholdet i hovedstaden har ikke været den store succes, og han har i perioder været udlejet til Zulte Waregem og Sønderjyske.

Pourie nåede at spille to kampe for FCK i Superligaen i denne sæson, lige som han også nåede at spille tre kampe i kvalifikationen til Europa League. I opgørene mod Newtown fra Wales scorede han to mål.

Se også: Tæt på Ståle: Hemmelig Twitter-konto og Facebook-stalker

16 kommentarer
Vis kommentarer