FCK var i hård konkurrence: Afviste stort græsk tilbud

Den græske mesterklub PAOK ville købe Jens Stage og tilbød ham en årsløn på 3,5 mio. efter skat, men AGF'eren valgte i samråd med sine agenter at gå efter muligheden i FCK

Jens Stage blev tilbudt en lukrativ årsløn af PAOK, men besluttede sig i sidste ende at skifte til FCK. Foto: Claus Bonnerup.
Jens Stage blev tilbudt en lukrativ årsløn af PAOK, men besluttede sig i sidste ende at skifte til FCK. Foto: Claus Bonnerup.

FC København var i hård kamp for at få Jens Stage lokket til hovedstaden.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger viste de græske mestre PAOK stor interesse for den 22-årige midtbanespiller og var også klar til at opfylde AGF's krav.

Den græske mesterklub var parate til at betale omkring 2,4 mio. euro (ca. 18 mio. kr.) for AGF-anføreren og lokkede med en årsløn på ca. 3,5 mio. kr. - efter skat.

Det var et fristende tilbud, men i samråd med sine agenter, Mads Bach Lund og Søren Løvel Jensen, valgte Jens Stage at gå benhårdt efter muligheden i FC København.

Rygterne om en handel begyndte at florere midt i sidste uge, og det fik flere andre klubber til at røre på sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prisen på Jens Stage løb ifølge Ekstra Bladets oplysninger op i ca. 18 mio. kr. Foto: FCK.dk
Prisen på Jens Stage løb ifølge Ekstra Bladets oplysninger op i ca. 18 mio. kr. Foto: FCK.dk

Ekstra Bladet erfarer, at otte udenlandske klubber meldte deres interesse, men Jens Stage havde på det tidspunkt allerede indstillet sigtekornet på Parken.

PAOK's store interesse var dog noget, som AGF kunne bruge i forhandlingsforløbet. Det fik prisen på Stage presset en smule op, så den ifølge Ekstra Bladets oplysninger endte på ca. 18 mio. kr.

Derudover har den århusianske klub fået en række præstationsbetingede klausuler indføjet i aftalen med FCK, så den samlede transfer potentielt set kan løbe helt op i 25 mio. kr.

Jens Stage tilslutter sig onsdag FC Københavns træningslejr i Østrig, og pudsigt nok kan en af hans første kampe i den hvide trøje blive mod netop PAOK.

De græske mestre fra Thessaloniki er blandt FCK's mulige modstandere i 3. runde af Champions League-kvalifikationen.

Se også: Beruset hollandsk stjerne arresteret: Festede på taget af en bil

Se også: Verdensmester til angreb: - Han giver mig lyst til at kaste op

Se også: Fodboldspiller og rapper i totterne på hinanden

64 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere